Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turna bahane. Yeşil başlı ördek şahane...
neye niyet neye kısmet çektiğiniz zahmete değmiş tebrikler
Bul
Birincisi iç sularda zıpkın ile avcılık yasak,ikincisi turna 1 nisana kadar yasak,3 üncüsü M.A.K. kararlarına göre iç anadolu bölgesinde 20 şubatttan itibaren ördek avı yasak,4 üncüsü günlük turna yakalama limiti 8 adetle sınırlı,5 incisi onca illegal görüntü ve beyana rağmen bir arkadaşımız hariç bu kadar alkış ve tebrik niye AlkisAlkis
Bul
İNONOT: İmza ayarlarımı hemen yapıyorum....
Bul
platon, sizi kutluyorum.
Bul
öncelikle kara  avı 24 şubat son gündü.bide turna 31 mart,a kadar yasak.bunu sirküleri okuyan her avcı bilir.çay balığı ve diğerleride bir nisanda başlıyor yasağı haziran sonuna kadar bazı yerler daha geç bazı yerler daha erken sezon açıyor bunu bulunduğunuz bölge olarak sirkülere bakarak çözebilirsiniz sanırım.şu anda bile balıklar havyara hazırlanıyor.artık kim yakalar kim yakalamaz kişiye kalmış.şu ara zaman geçirmek için ırmağa gidilir.yiyecek kadarda yakalayabiliriz. anlamadığım burada ördeğin işi ne burası balıkcı forumu çünkü.birde zıpkın avı gece yasak bildiğim kadarıyla.yasakları deldiğinizin bilmiyorum farkındamısınız!konuyu kilitleyip kaldırmayacağım şu andan itibaren yazılanları görün diye
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Turna peşinde; murki 20 4,101 30-10-2008, 00:37
Son Yorum: araphüso26
  Turna tutmak istiyene Püfff noktasi, Mehmet Usta 6 3,048 30-11-2006, 13:06
Son Yorum: bigbaro

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi