Yorumları: 3,383
Konuları: 301
tamam gecen günü görmüştüm bir konuda senin cihazi sana yeter o elin ayagın herseyin o alet cok yardımcı olur her seye yarar ayarlarını sen kendine göre yapacaksın deneye deneye bulacaksın yani pratik yaparak biz ögle yapıyoruz devamlı ....
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
abim gps konusunda cok memnunum butun buldugum noktalara isaretlerim cok rahatligi var
fish finder da ayarlari cok onemliymis valla afala abi usengecligimden bakmamistim hic,bir iki sayfa okumustum pratik yapiyordum tekneyi satin aldigim adam doktordu zaten tekneyide vazla kullanmamis makinenin hic ayarini yapmamis su 50 ile 200 khz cok onemli bide yerin durumunu ogrenmek icin ona gore ayarlar var eger balik bakiyorsak tekrar ayarini degistirmemiz gerek onun gibi elli tane incelikleri var klavuzu okumasaydim 20 sene pratik yapsam ogrenemezdim zaten ne anlama geldigini bilmiyorsun makinede yazanlarin klavuzda cok guzel aciklamasini yapmislar
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Evet hersey vardır kullanma klavunda ekran hızlarını ve 50/200 aynalarına ayrı ayrı gen verceksın onlar cok önemli balık surülerini ona göre bulacaksın 50 ayna ince balıkları gösterır daha cok 200 aynada deyerli balıkları gösterır ekranda her ikisını acıp gezeceksın..
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
sayin afala abi
bide bu ekrandaki hangi secenege koyuyorsunuz a scope display denen bolumdemi benim klavuzun dedigine gore orasi baligi secebiliyormus ince mi buyuk balikmi filan bu secenek ozellikle baligi secmek icinmis
bide merak ettigim sizin cihazda kac secenek yapabiliyorsunuz
abim ben yine buyuk konusmayimda ayni anda benim anladigim kadariyla cihaz ayni anda iki degisik frekans gondermiyor yani 50 ve 200 diye ekranin iki kisma ayrilmasi ayrintilari daha iyi bildirmesi icin benim anladigim kadariyla
onun icin bende celiskide kaldim size sordum modelini yani benikide sizinki gibi ekran iki kisma ayriliyor bide hareket suratiniza gore ayar olmasi gerekiyormus yav biz bunu daha sonra konusalim kafam dagildi iyice cok okudum bugun
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
abim bilgiler için teşekkürler
Yorumları: 43
Konuları: 0
Paylaşım için teşekkürler,faydalı bilgiler.