Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Böylesi katliamı da ilk kez görüyorum
bende morelim bozulur diye hic izlemedim bile ,yazilanlara bakilirsa yunuslari katliam ediyorlar ,yaziklar olsun boyle millete,ac kopekler
olsa olsa japonlardir .dunya ayaga kalkmisti balinalari olduruyorlar diye simdide yunuslarami gectiler
Bul
seyrettim ama içim ezilerek.sevimli hayvanlar.bizim için sevimli ama bir başkaları için yiyecek.ne diyebilirimki!
Bul
böyle insanları şiddetle kınıyorum, yazıklar olsun,DovsDovsDovsDovs
Bul
dünyanın sonunu insanlık gendi ellerinle hazırlıyo. çok kötü
Bul
ben de görüntüleri yarısına kadar izleyebildim.
inanamıyorum. bunun sebebbi vahşilik bile olamaz.
UTANÇ VERİCİ
Bul
yazıklar olsun diyoruz başkada bişey yapamıyoruz.. ne acı...Sad
Bul
gozlerime inanamiyorum
bu nedir ya insanlikmi bu,sabah sabah izledigim icim gitti hayvanlara.yazik allah carpsin yazik
allah cezalarini versin hepsinin
Bul
japonyada maceram biraz vardir 99 da gittim abicim oteldeki yemekleri yirken kimisine kusardiniz .mecbur yedik tabii acmi kalcaz corbanin icinde birseyler yuzuyordu ,yoksa bunlar bana orkinos diye yunus mu yidirdiler ,bunu okuyunca aklima geldi midem kalkti,bende cok sevmis gibi kafayi onlar gibi salliyordum hayt diyerek
Bul
bunlar insan olmaz ..o zavallıların can cekısmesı ıcımı parcaladı.
Bul
Boyle vahset olamaz.Bu japonlar her seyi yiyorlar,bir keresinde japonyadaki bir deniz bar.da bardagin icerisine canli kucuk siyah canli baliklari canli canli iciyorlar..Boyle anlamsiz seyleri yediklerinden boylari kisa kaliyo...ya bu kadari da olamaz.bizim bahriye bile yunus etinden yedirmisler..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  cehaletin böylesi harslan1978 11 3,066 25-02-2007, 03:58
Son Yorum: eşref sürek

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi