Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Arkadaşlar galata köprüsü ve boğazda kıyı avcılığı bambaşka balık yoksa kısa zamanda kurulan dostluklar var manzara meraklı insanlar var.Ben karaköyde balık tutarken öğle yemek tatilinde hava almaya çıkan benimle muhabbete gelen çok üst düzey bürokrat yönetici müdür arkadaşım var onlarda bu şekilde bir çeşit dinleniyorlar
Yorumları: 266
Konuları: 16
BALIK and OZAN yazdı:mırmıra tamam,palamutta olabilir..fakat lüfere pek inanmadım..neyle yakalıyosunuz dedim..tırıvırı dedi..yasak değilmi dedim..yasak ama atıyo herkes dedi..abi dedim koparmada dedimbalıkları katletmeyelim...adamın sesi çıkmadı tabi...diyecek bişey yok...yapmamak lazım bu işleri
Herkes atıyor demekle yalan söylemiş bence. 1-2 kişinin kullandığını herkese mal etmemek lazım. ben hiç tırıvırı ile avlanan görmedim. galata köprüsü üstünde avlanan diğer arkadaşlar gördülerse bizimle paylaşsınlar. bence kendi suçunu hafifletmek için söylenmiş bir bahane bu!
inşallah elleri boş dönmüşlerdir.
böylelerini atacaksın köprüden aşağı
lüfere atam gelsın banasa atmayı öğretsın bakalım nasıl oluyormuş o kadar yemlı denedık luferın değil sarıkanatın çınekopun emaresı yok hemde orada hıç olmaz....