Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kurtboğazı barajı
Arabayı şamandıra gibi yada platform gibi kullanacaklar galiba ne işi var orada ve nasıl geldiğinide
Bul
Dediğin gibi 4x4 .Jeep olmasın o. Smile
Bul
sandal niyetine suya indirmişler onu galiba
Bul
Kamil,o araba anfibimiymiş.
Bul
İnşallah ölümlü bir kaza değildir
Bul
harun abime katılıyorum işallah ölümlü bir kaza değildir...bilerek girmemiştir sanırım.....
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:sayın yaman turna 4-5 yıldır var kurt boğazında sanırım av bayilerinin işi bu sularda bu ayda yükselmeye başlar kızılcahamamdaki karlar bir erisin hele yükseklerde bayağı kar var yavaş yavaş eriyorlar katkısı mutlaka olacaktır bide kurtboğazını destekleyen iki baraj daha var eğrekkaya ve akyar barajları ha bide perch(levrek) var bilgilerinize.

abi biliyorum ben 5 yıldır kurt boğazına balığa gitmedim bilmem kendi memleketimi karını barajlarını sularını sağol bilgilerin için ankaraya gelir gelmez doğru kurt boğazı
Bul
kurt boğazı barajında 1999 da benim 2 tane akrabam boğuldu ben bu tür olaylara birazdaha hassasımdır
Bul
arkadaşlar arabanın olduğu yer su çekildiği zaman yanaşılabilen bir yer arabayla sebebepleine gelince 1-araba çalıntı 2-arıza yaptı 3-bilinmeyen sebep 4-su yükseldi artık kara sizin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  KIRKLARELİ KAYALI KÖYÜ BARAJI pasalı_mug 20 15,455 12-05-2013, 00:01
Son Yorum: ersinerden
  Antalya manvgat şelalesi karacaören baraji YaKaMoZ 17 3,660 22-01-2012, 20:03
Son Yorum: YaKaMoZ
  bursa kurtul barajı nahre534 24 10,299 20-10-2009, 23:19
Son Yorum: deniz aşığı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi