Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AHA MORALIM YERINE GELDI...
Hahahahahaha....Heheheheheeeee sağolun yaw ömrünüz uzasın heheheee.......
Bul
hakan abi şimdiden bol şanslar..
Bul
çarşamba için bol şanslar hakan abi Smilebahri ustama şimdi takılıyorsun ama onunda kazanma zamanı geldi benceSmile kazanamasa bile bıyıkları önceden kesmiş zaten Smile
bu sefer şans yüzüne gülerde 20kg-25 kg....
kulağa ne güzel geliyorşu 20-25 kg Smile
Bul
MABER yazdı:çarşamba için bol şanslar hakan abi Smilebahri ustama şimdi takılıyorsun ama onunda kazanma zamanı geldi benceSmile kazanamasa bile bıyıkları önceden kesmiş zaten Smile
bu sefer şans yüzüne gülerde 20kg-25 kg....
kulağa ne güzel geliyorşu 20-25 kg Smile
maber arkadasim aksamin 1 i su an ,valla ehliyeti alicam sabahtan heyacinindan uyku girmedi gozume uzun zaman kaybetmistim,bundan sora balik resimleriyle doldurcam burayi heheheh istedigim yere baliga giderim bundan sonra
hako abiye bakma her aksam birbirimize takilir olduk onla ,iyi arkadas olduk bir iddia yuzunden,
ha unuttum biyiklarida kesmedim ,bu zamana kadar hic biyik birakmadim heheheheh
en az iki hafta veriyom en son denedigim dip baligini cikarmaya ,kafaya taktim ,her seyiyle butun hazirliklarim bekliyor ,sadece hava durumunu bekliyom ,5 ile 10 knots dedimi hava durumunda ,ne isim olursa olsun iptal etcem ,hedef belli
Bul
işallah bahri ustam hava istediğin gibi olurda,şansında yardımıyla yakalarsın balıkları bizde resimlerine bakarızda kendimize geliriz.....
gerçi dostlarımız sağolsun bizleri balık resimleriyle coşturuyorlar.....hafta sonu bende balıktayım,eskişehirden dayım geliyor 3 gün bizde takılacaz.bakalım bizde bir şeyler yakarızda resimleri yollarım....bir sürü resim var ama evde interneti bağlayamadım hala,sanırım modem arızalı,bugün değiştirdim akşam yine deneyeceğim...
Bul
MABER yazdı:işallah bahri ustam hava istediğin gibi olurda,şansında yardımıyla yakalarsın balıkları bizde resimlerine bakarızda kendimize geliriz.....
gerçi dostlarımız sağolsun bizleri balık resimleriyle coşturuyorlar.....hafta sonu bende balıktayım,eskişehirden dayım geliyor 3 gün bizde takılacaz.bakalım bizde bir şeyler yakarızda resimleri yollarım....bir sürü resim var ama evde interneti bağlayamadım hala,sanırım modem arızalı,bugün değiştirdim akşam yine deneyeceğim...
yarin testi gecipte ehliyeti alirsam ben yarin aksam kesin giderim ,o kadar uzaga acilmicamda yakinlara giderim bakam ,hafta sonunu dusunemiyom bile ,uc senenin acisini baliklardan cikarcam galba bu hafta
sizede bol sans dilerim,umarim dilediginiz gibi bir av gecirirsiniz
Bul
Hako yeniden kavuşmak ne güzel değilmi. Sana bol şans bu arada pazar günü ben de kısmet olursa tekneyi denize atıyorum. Bizim buralarda balık işi daha zor ama senin avları görünce canımız atıyor
Bul
sağolasın bahri usta...artık deniz bize neler verir bilinmez,elimizden ne gelirse bir şeyler yakalarız işallah Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balık yerine otomobil tuttu... uzman42 4 1,587 23-11-2009, 01:14
Son Yorum: site yönetim
  Denizden hamsi yerine domuzla döndüler balıkoltası 17 3,859 02-01-2008, 14:07
Son Yorum: rauf

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi