19-04-2007, 15:48
Hahahahahaha....Heheheheheeeee sağolun yaw ömrünüz uzasın heheheee.......
AHA MORALIM YERINE GELDI...
|
19-04-2007, 15:48
Hahahahahaha....Heheheheheeeee sağolun yaw ömrünüz uzasın heheheee.......
19-04-2007, 17:41
hakan abi şimdiden bol şanslar..
19-04-2007, 18:19
çarşamba için bol şanslar hakan abi
![]() ![]() ![]() bu sefer şans yüzüne gülerde 20kg-25 kg.... kulağa ne güzel geliyorşu 20-25 kg ![]()
19-04-2007, 18:38
MABER yazdı:çarşamba için bol şanslar hakan abimaber arkadasim aksamin 1 i su an ,valla ehliyeti alicam sabahtan heyacinindan uyku girmedi gozume uzun zaman kaybetmistim,bundan sora balik resimleriyle doldurcam burayi heheheh istedigim yere baliga giderim bundan sonra hako abiye bakma her aksam birbirimize takilir olduk onla ,iyi arkadas olduk bir iddia yuzunden, ha unuttum biyiklarida kesmedim ,bu zamana kadar hic biyik birakmadim heheheheh en az iki hafta veriyom en son denedigim dip baligini cikarmaya ,kafaya taktim ,her seyiyle butun hazirliklarim bekliyor ,sadece hava durumunu bekliyom ,5 ile 10 knots dedimi hava durumunda ,ne isim olursa olsun iptal etcem ,hedef belli
19-04-2007, 18:46
işallah bahri ustam hava istediğin gibi olurda,şansında yardımıyla yakalarsın balıkları bizde resimlerine bakarızda kendimize geliriz.....
gerçi dostlarımız sağolsun bizleri balık resimleriyle coşturuyorlar.....hafta sonu bende balıktayım,eskişehirden dayım geliyor 3 gün bizde takılacaz.bakalım bizde bir şeyler yakarızda resimleri yollarım....bir sürü resim var ama evde interneti bağlayamadım hala,sanırım modem arızalı,bugün değiştirdim akşam yine deneyeceğim...
19-04-2007, 18:52
MABER yazdı:işallah bahri ustam hava istediğin gibi olurda,şansında yardımıyla yakalarsın balıkları bizde resimlerine bakarızda kendimize geliriz.....yarin testi gecipte ehliyeti alirsam ben yarin aksam kesin giderim ,o kadar uzaga acilmicamda yakinlara giderim bakam ,hafta sonunu dusunemiyom bile ,uc senenin acisini baliklardan cikarcam galba bu hafta sizede bol sans dilerim,umarim dilediginiz gibi bir av gecirirsiniz
19-04-2007, 18:58
Hako yeniden kavuşmak ne güzel değilmi. Sana bol şans bu arada pazar günü ben de kısmet olursa tekneyi denize atıyorum. Bizim buralarda balık işi daha zor ama senin avları görünce canımız atıyor
19-04-2007, 19:03
sağolasın bahri usta...artık deniz bize neler verir bilinmez,elimizden ne gelirse bir şeyler yakalarız işallah
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Balık yerine otomobil tuttu... | uzman42 | 4 | 1,587 |
23-11-2009, 01:14 Son Yorum: site yönetim |
|
Denizden hamsi yerine domuzla döndüler | balıkoltası | 17 | 3,859 |
02-01-2008, 14:07 Son Yorum: rauf |