Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rahmetle anıyoruz
ALLAH rahmet eylesin ailesinin başı sağolsun .
Bul
Allah rahmet eylesin. Ailesine de sabır versin.
Bul
allah rahmet eylesin ailelerine allah sabır versin erden abi başınız saolsun
Bul
Kimsenin başına gelmemesi dileğiyle zor bir durum.Hava şartlarına dikkat etmek lazım denizci arkadaşlar bu konuda daha tecrübelidirler.
Bul
ALLAH RAHMET EYLESİN ailelerine allah sabır versin
Bul
Erden senin de başın sağolsun allah geride kalanlara sabır kuvvet versin. Bu satırlardan her zaman paylaştığımız gibi yine aktarma ihtiyacını duyuyorum.Laf değil denizin şakası yok.Her türlü güvenlik önlemi alınmalı ve havayı tanımazsak denizi öğrenemeyiz. Daha geçen haftalarda teknede dikkat edilmesi gereken konular başlığı açılmıştı arkadaşlar lütfen dikkat.
Bul
Allah rahmet eylesin. Allah geride kalanlarada sabır versin.
Bul
Başınız sağolsun. dıyelım ve arkasından ekleyelım.gerçi o kadar yazdık ancak bir daha en önemli kurallardan bir kaçını burada zıkredelımkı daha çok akılda kalsın.

arkadaşlar. tekne sadece ve sadece su kuvvetıyle hareket eden bir araçtır. hangi araçla itilirse itilsin motor rüzgar vs. tekne üzerinde her zaman dengeli haraket etmek zorunluluğumuz var. ayrıca en önemlilerinden biri asla ve asla balık tutarken halat, ip vs üzerine basmayınız. tabi bu misina olsa bile basmayınız. yada bulunduğunuz yerde ip bulundurmayınız. üzerine basarsanız. herhangi bir aksilik anında o halatın tutma kuvvetınden kurtulamayız. ve o ağırlıkla beraber bizde aşağıya ineriz. bilginize.

arkadaşlarımıza allahtan rahmet diliyorum....... ve bir dahada buradan hiç kımseye rahmet okumakta istemiyorum azami dikkat ediniz lütfen

sevgiler
Ailesine ve tüm amatör balıkçı camiasına başsağlığı dilerim.Üyemiz olmasa da o da bizlerden biri idi. Bu kazadan umarım her kez ders alır.Mekanı cennet olsun. Son olması dileklerimle.
Bul
Allah rahmet eylesin, ailesine-tanıyanlara sabırlar diliyorum,
Niyazi - 1967 - 0+

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi