Yorumları: 2,342
Konuları: 160
boranmursel yazdı:resme baksanıza kardeşim adamlar balığın yanında karınca gibi duruyor mazallah buralara uğramasın organizma morganizma hikaye adamı kalpten götürü yav hadi bıraktım yüzmeyi sandalda bile karşılaşmak istemem bununla
Orada resmi büyütüp sağ üste yapıştırmışlar.
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Bir gün ben de denizden yeni çıkmışken. Adamın biri bağırdı. Dönüp baktığımda suda bir karışıklık gördüm. Kıyıdan 10 metre mesafede adamın yanından yunus çıkmış. Adamın korkudan gözleri dışarı çıkmıştı
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
cengiz abi resimde sanki balık, bizim polisler hani radara yatıpta avını beklerler ya.buda öyle ,fazla açılan olursa en azından korkuturum diye düşünür.tabi gerçektende yemeyi aklına koymamışsa
Yorumları: 859
Konuları: 32
benden uzak olsun, ondan uzak olayım....mazaallah
Yorumları: 443
Konuları: 61
o gorunen shark bizim burdakilerin yaninda kucuk sayiliyor.dikat etmek lagizim,el,kol,kaptirmamak lagizim,suya dusuldugunde,ani hareket yapmamak,kollari acmamak lagizim..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yakalaması çok zevkli oluyorda tekneye almam almamda işim olmaz kuçukuçularla
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
Tehlikeli veya tehlikesiz keşke bizim sularımızda ormanlarımızda
görmeye alışık olmadığımız hayvanlar olsa sonuçta doğadaki en
tehlikeli canlı malesef bizleriz onlar kendilerini korurken bizler
doğaya ve hayvanlara zarar veriyoruz. yeryüzündeki tüm canlılar
doğanın bir parçası korumak ve yaşatmak zorundayız yaşamak için
başka dünya yok özeleştiri oldu ama malesef gerçekte bu.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
ALİ yazdı:gelsede alsak şöyle bir hayvan tekneye gerçi tekne 8 mt bu 5 mt ama. yınede gelmesın acaba zokayla avlanırmı bu hayvan yemli. olsun denızleımızde eskıden orkınosla kol gezerdi ve balıklara çobanlık yaparlardı. balığı surerlerdı. şimdi onlar kalmadı. beğensekte beğenmesekte yunuslar bu işi yapıyor şu anda onlarda ıtlaf edılınce bakalım denzılerımızde kım bekçilik yapacak. duşunsenızde denıze çapa atmışsınız çapaya köpek balığı gelmiş yuhhh be fantazıye bak.
Kardeşim o çapa domuz ayağı olamsı lazım değilmi. Ayrıca kendi alanının tehlikede olduğunu hisseden RESİF cinsi köpek olsa ne yaparız hiç düşünemiyorum abicim ben vazgeçtim ikiliyorum.