Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
uzaklardan levrekci raporu
Hakkatten çok yakışmış çok güzel olmuşlar en kısa zamanda bendede olacak inşallah.
Bul
nihat aynı polis olmuşsun bizimkiler ne zaman gelir yakışıklı olmuş bizde aynı olcaz he he he he bu arada hüseyin geçmiş olsun
Bul
sanırım tshirtler yakında herkesin elinde olacak sahilde yürürken ciddii ciddi millet okumaya çalışıyor yada benim cazibeme kapılıp bana bakıyorda olabilirler Smile)) bu arada bu hafta kalmamaya karar verdim haftaya kalacagım balıkları akşama resimleri gönderirrim evden .hüseyuin geçmiş olsun keşke dikiş attıırsaydın iyi olurdu şimdi izi kalacak
Bul
nihat abi süper yakışmış valla kıskanmadım desem yalan olur
valla neresi olsa olta atıp dolduruyorsun livarı helal sana kardeşim resimlerileri bekliyorum bu arada tşört harika olmuş deniz polisigibi bayrak ve flamalarla tamamlayınca toplantı kaçınılmaz olacak
Bul
süper görünüyor nihat sabırsızlanıyorum
Bul
evet gözlerim yolda kaldı.her kargocuyu çeviriyorum.bana bi şey yokmu diye.
harika olmuş.emeği geçenlere teşekkür ederim.şapkanın logoso bayağı güzel duruyor.uzaktan bile rahatlıkla seçiliyor.şimdi rakip siteler kıskanacak yada toplu olarak bizim siteye yatay geçiş yapacak.herkese açığız ."Ne Olursan Ol Yine Gel."
Bul
tshirtler yazlıkta kaldı kendime kızıyorum unuttugum için artık istanbul yazlık arabada taşıyacam bazen sahile iniyorum giyecem tshirtimü sahilde gezecegim Smile) yazlıktada sahilde güneşlenenler falan okuyordu yazıları çok iyi oldu birde güzel birer çıkartma arabalara yapabilsek tam süper olacak
Bul
LeVReKCi yazdı:sanırım tshirtler yakında herkesin elinde olacak sahilde yürürken ciddii ciddi millet okumaya çalışıyor yada benim cazibeme kapılıp bana bakıyorda olabilirler Smile)) bu arada bu hafta kalmamaya karar verdim haftaya kalacagım balıkları akşama resimleri gönderirrim evden .hüseyuin geçmiş olsun keşke dikiş attıırsaydın iyi olurdu şimdi izi kalacak
T-şhirt leri giyip harunla beraber avşaya gidip otelcinin karşısına dikilmekte fayda var. ''Bak üstsüz dolaşmıyoruz'' benim t-şhirtlerde gelsin güvenlik gibi oluruz bakalım amcam ne diyecek
Bul
tişört,şapka güzel olmuş.lüferlerde afiyet olsun.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ksedes av raporu ksedes 24 3,598 15-03-2008, 07:57
Son Yorum: H.A.R.U.N
  25/11/2006 levrekci LeVrEkCi 15 3,241 25-11-2007, 22:23
Son Yorum: LeVrEkCi
  günler sonra darıca raporu darıcalı 16 3,044 13-08-2007, 09:06
Son Yorum: zabhas
  moda av raporu.. big fish onur 5 1,531 09-07-2007, 16:55
Son Yorum: erdekli yücel
  levrekçi lüferleri(eski) LeVrEkCi 22 4,186 02-05-2007, 16:28