15-03-2006, 16:20
Ewet öyle bir güzel doğada o balık ları tutmanın zevki müthiş dir
Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler_2
|
15-03-2006, 16:20
Ewet öyle bir güzel doğada o balık ları tutmanın zevki müthiş dir
15-03-2006, 16:23
süper balıklar o oltaların başında oturuyormusum gibi hissettim bi an bol avlar rastgeleeee:boss:
15-03-2006, 19:07
Kamil kardeşim resimleri görünce gençliğim aklıma geldi yeşil ırmağın denize döküldüğü yerde doğdum 20 yaşıma kadar yayın ve sazan balıklarıyla yeşil ırmakta çok maceram oldu baraj yapılmadan önce şimdi ise bursada yaşıyorum baraj göllerinde amötör alarak bu yaştada zevkimizi gideriyoruz size teşekkürler selamlar
15-03-2006, 20:01
eski anılarınızı bizlerle paylaşmanızı istesek şöle ballandıra ballandıra yazsanız bizde agzımızın suyu aka aka okusak ne güzel olurdu:boss:
19-03-2006, 14:18
Anılarım çok birtanesini anlatayım
Günlerden salı günüydü köydeki evimiz yeşil ırmağın çok yakınında ogün bahçede bir kurbağa yakaladım babamın olta takımlarını babaannemden aldım enbüyük kancası olana kurbağayı oltanın üzerine bağladım atabildğim kadar suya salladım kazık çaktım ipi kazığa bağladım ve üstünüde örttüm gizledim birisi almasın diye eve geldim akşam olmuştu o gece hiç sabah olmadı sanki sabahleyin günlerden çarşamba olduğundan tüm arkadaşlar çarşıya gittiler bede doğru ırmağa oltaya bakmaya arkadaşlar benimle alayda ettiler dikkat et büyük yayın çıkarsa seni yemesin demişlerdi ben de onlara güldüm tabi birazda kızdım neyse gittim oltamın ipini çkmeye başladım birde ne göreyim yayın benden büyük dışarı çıkarmam imkansız oltayı tekrar saldım suya eve geldim düşünmeye başladım bu balığı nasıl sudan çıkarırım o ara baba annem osmanlı kadın vuralım tüfekle dedi iyi birde çiftemiz var hemen tüfeğe ikitane misket dolu fişeği sürdüm babaannemle beraber geldik baba annem e dedimki sen oltayı çek yavaş yavaş ben kafası görününce vuracam dedim ve öylede yaptım yayın kurşunu yıyince ters döndü tüfek sesini duyan iki de komşu kadın geldi sudan balığı çıkardık babaannem parçalıyalım da eve götürelim dedi ben olmaz dedim çünkü benimle dalga geçenlerle bende dalga geçmem gerekiyordu tabi duyan geldi görmeye babam ve yaşlılar bizim yakaladıklarımızın en büyüğü dediler işte ozaman bendeki keyfi görecektiniz selamlar...
19-03-2006, 14:31
Keşke o zamanlar dijital fotograf makinası olsaydı da bizde görseydi.
Çok güzel bir anı
19-03-2006, 18:32
eee almaa mazlumun ahını çıkar aheste aheste hesabı sizde tam aheste cıkarmıssınız çok hoşuma gitti bu muhabbet benzerinide ben yaşadım herkes levrek tutuyo ben tutamıyorum bi aksam benle makara yapmaya basladılar sen lüfercisi levrek tutamassın bosa ugrasma diye bende herkese levrek sabır işi ben bekleyemem diyorum beklesende tutamassın kıskanma milleti diyolar bana.sen misin bunu diyen bende hırs oldu tabii 1 hafta izin kullandım o 1 hafta her sabah 5 ten ögle 12 ye kadar levrek peşindeyim her cıkısta levrek le geliyorum ama o 92 cm lik lresimlerdeki levregide o hafta tutmustum şimdi bizim oranın en büyük 2. levregini tutan biri olarak küçük reis olarak hitab ediyolar bana büyük reis ise babam 93 cm lik levrekle reislik ondadır 15 senedir
cevap yazımm dedim anı yazdım idare edin artık ![]() ![]()
23-03-2006, 11:33
Harika resimler, çok güzel avlar..
Başarılar, avınız bol olsun. Arada sırada böyle tosunlar bizede düşsün ![]()
06-04-2006, 15:34
yıl 2005 aylardan temmuz sonu yine o serseri gurup ankaradan yola
çıktık sabah yine her zamanki gibi şarkışladaydık.EREN lokantasında işkembe çorbamızı kaşıklayıp(çorbası harika bir lokanta)reklam değil alışverişi yaparak yola devam dedik herzamanki balık veren yerimize geldik. çadırları kurup metin,i hallettikten sonra oltaları yine her zamanki gibi döşedik.bu arada aşağıda akıntısı fazla olan yerde cağlağın üstüne zoraki,de olsa şamandırası pet şişe(2,5)litrelik 10 iğneli bir parekete attık.akşam üzeri saat beş gibi şamandıra,nın hafif hafif gezmeğe başladığını arkadaşım metin (gönüllü nöbetçi) görmüş.ve arkasını dönerek heycan dolu bir sesle bakın bakın oynuyo diyerek zıplamaya başladı bu arada şamandıranın suyun içinde kaybolduğunu bizlerde gördük tamam işi bunun diyerek bota koşmaya başladığımız andaşamandıranın tekrar suyun yüzüne çıkıptekrar büyük bir hızla kaybolduğunu ve 100 lük parekete bedeninin iki parçaya bölünerek çağlağa doğru gittiğini gördük.o tarafa doğru botla bakılmaya gittik fakat pareketede hiçbir hareket yoktu zoakide olsa çağlağın içine girip sazlıklardan tutarak yavaş yavaş akıntıya doğru indikkopan yerdede hiçbir şey çıkmadı kıyaya döndük şarkışladan gelen balıkçılar bile ordaki yayını ağ ile bile çıkaramamışlar bu yayının büyüklüğünü siz düşünün artık biz yine oltaların başına dönüp her zamanki gibi onlara yalvardık sizden çıkar yayının iyiyside galabiside dedik sağolsun onlar bizi hiç birzaman mahcup çıkarmadılar bu seferde bu kadarlık yeter sizlerede rastgele
06-04-2006, 15:47
karebalıkcı,
bu gittiğiniz yerde sivrisinek bolmu? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
14,8 kg kaşıkla yeni yayın | avcıhakan | 41 | 7,194 |
24-11-2015, 13:06 Son Yorum: hasana |
|
tatlı suda sezonu açtım. ilk yayın. | avcıhakan | 21 | 3,428 |
23-11-2015, 22:47 Son Yorum: hasana |