Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
amatör rapala
andrail gail yazdı:abi bu yeni bir balık türümü yaaa.şaka bir yana valla bayagı güzel olmuş insallah iş yapar tebrikler.

kuyruğu nedeniyle iş yapmaz. kuyruk kesilip,kuyruk görevi 3 lü iğneye bırakılırsa tatlı suda iş yapabilir. tatlısu rapalalarına benzemiş ama hangi balık atlar bilemem.
Bul
andrail gail yazdı:abi bu yeni bir balık türümü yaaa.şaka bir yana valla bayagı güzel olmuş insallah iş yapar tebrikler.

Tam Karadenizli bir balık olmuş. Buruna baksana. Belki de iş yapar. Denenmemiş şeylerde ümit vardır.
Bul
AlkisAlkisismail eline sağlık güzel olmuş bana gönder senden hatıra vitrinde saklıcam uzman var rapalacı (ibrahim abi) onunla mns den irtibata geç uğraşaın tebriğe şayan AlkisAlkisAlkis
Bul
güzel olmuş gibi ama tam dengeyi veremiyeceğin gibi gelişinide ayarlayamazsın kullan bakalım en son kararı balıklar verecek olmazsa hatıra niyetine saklarsın Smile
Bul
azmin için tebrikler yalnız bu rapalanın suda düzgün aksiyon yapacagını zannetmiyorum
Bul
yapmaya cesaret edipte elinize almış olmanız güzel, tebrikler. azminizi da kırmak istemem fakat bana, yaptığınız rapala kurşundan dökülmüş gibi geldi, eğer öyleyse, öyle olmaz (nasıl cümleSmile). yani benim bildiğim kurşundan rapala olmaz, rapala suyun yüzünde durur çekerken dibe doğru dalar, ayrıca en önemli özelliği, aksiyon olması, öbür türlü renginin falan önemi yok çalı gibi gelir, zaten kurşunsa hiç gelmez direk dibe takılırSmile)
diğer denemelerinizde şimdiden kolay gelsin.
Bul
arkadaşlar rapalayı sert contadan yaptım taşlamada
traşlayarak şekil vermeye çalıştım çok acemice oldu
ilk deneyim sonraki denemeler daha iyi olacaktır işe
bununla başladık pratik yaptık eğlencelide oldu üretmek
güzel reis adresi ver kargoya vereyim hemen lafımı olur
ama arada suda gezdirmek lazım ona göre saygılar herkese.
Bul
Çımariva yazdı:

Tam Karadenizli bir balık olmuş. Buruna baksana.  Belki de iş yapar. Denenmemiş şeylerde ümit vardır.

İş yapmaaaaaz. o kuyruk işi bozuyor,onun yontulması lazım. şekil olarak değil teknik olarak hatalı. kuyruğun yerini üçlü iğne alacak ki kafa sallasın.kaçınarak gelsin. o kuyrukla o dümen gibi dümdüz gelir.
Bul
RaPaLaCı yazdı:
Çımariva yazdı:

Tam Karadenizli bir balık olmuş. Buruna baksana.  Belki de iş yapar. Denenmemiş şeylerde ümit vardır.

İş yapmaaaaaz. o kuyruk işi bozuyor,onun yontulması lazım. şekil olarak değil teknik olarak hatalı. kuyruğun yerini üçlü iğne alacak ki kafa sallasın.kaçınarak gelsin. o kuyrukla o dümen gibi dümdüz gelir.

Abi ümit veriyoruz. İlla söyleteceksin.
Bul
Hüseyin,ümit vermek için hatalı yapılmış ve teknik olarak yanlış olmuş bir şeyi doğru göstermek bence son derece yanlış. O ümitle gidip te o şeyin çalışmaması ve fiyaskoya dönüşmesi büyük bir ümit kırıklığıdır. İsmail sevdiğim,MSN de sıkça görüştüğüm bir arkadaşım ama yaptığı şey teknik olarak yanlış,çalışmaz durumda. balık şekli olarak renk boya olarak büfeye konacak bir el yontması. ama rapala olarak o bir rapala değil. eğer onu rapala değilde,bir el oyması olarak yapsa,amacı bu olsaydı bende alkışlardım. Ama
İsmaiiiiil,o rapala olmamıııııış,çalışmaaaaaaaz....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  zordur yalnız amatör balıkçılık BABUÇ 14 2,473 23-04-2015, 01:24
Son Yorum: HK-18
  Rapala levrek türker 1 1,278 09-01-2014, 22:07
Son Yorum: LeVrEkCi
  Bizde Neden Olmasın ! Amatör Balıkçıla Gönül vermiş Sizler... DeLi_KuRT 4 1,752 23-10-2013, 19:10
Son Yorum: rusan
  amatör balıkçı katilleri akın 8 2,376 01-08-2008, 11:59
Son Yorum: fish or die
  Mersin Yöresinin Amatör Balikcilari Adanali1 8 3,084 14-12-2006, 22:57
Son Yorum: Avcı Altan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi