Yorumları: 66
Konuları: 8
Harun yazdı:^^Bir dal kesenin başını keserim^^ NE güzel bir laf bence bu söz üzerine en cahili bile ağaç konusunda kendini eğitmiştir hemen
harun abi sana katılıyorum bencede çok güzel bir laf ( bu arada 10 kişi 3 gün boyunca hiç durmadan 1000 kök çan fidanı diktik ) şerefsizlerde yaksın olacak işmi ya bu bence de cezası çok ağır olmalı!!!!!
Yorumları: 109
Konuları: 5
manisali olarak çok üzüldümve anlatılanlar dahada üzücü oldu.orman olmassa yağmur yağmur olmasa gölümüzü dedizimizi dolduran su olmaz.kılasik bi söz olabilir ama düşününce gündemdeki haberlere bakılnca kuruyan göllere çekilen diniz sularına uzak olmadığımız ortada.korkarım su savaşlarına sebeb olur bu gidişat.nasıl geçen yüzyılın siyah incisi petrol için ki hala öyle yapılıyorsa önümüzdeki yüzyılındada su kaynakları için yapılır.
Yorumları: 879
Konuları: 28
en güzel söz ne biliyormusunuz "insanın cahil dostu olacağına alim düşmanı olsun"
cezaları artırmak, ormanı yakanı ateşe atmak falan bunlar hikaye. o şekilde olsa ormanı yakandan ne farkımız kalıyor! düşünsenize cezalar falan arttı, ama içinde o işi yapmak olan insan, millet arkasını döndüğü anda yine yapar yapacağını.
oysa sizler gibi duyarlı insanların yetiştireceği evlatlar hiç böyle birşey yapar mı? demek ki neymiş:
eğitim eğitim eğitim
başka sözüm yok.
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
duyarlılığınız için teşekkürler arkadaşlar.
serdar arkadaşımın dediği gibi eğitim çok önemli ama
insanın içinde birazda doğa sevgisi her türlü canlının
yaşamına saygı olmalı .manisa tarzanı ahmet bedevi
manisaya hayat veren zat onun diktiği ağaçlar altında
gölgesinde oturuyoruz mirasına saygısızlık yapanlara yazıklar olsun.