Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EŞKİNA AVI BİLGİSİ OLAN VARMI
İyi güzel yazmışsınız da,Ercan da fotoğraf bekliyor ama; bu arkadaşımız bu takımı yapıp ne yem kullanıp ta tutacak bu balığı. kimse yemden bahsetmemiş.
Bul
RaPaLaCı yazdı:İyi güzel yazmışsınız da,Ercan da fotoğraf bekliyor ama; bu arkadaşımız bu takımı yapıp ne yem kullanıp ta tutacak bu balığı. kimse yemden bahsetmemiş.

tavuk kolula gelmez mi acaba ibrahim abi BoboBoboBobo
Bul
tomy77 yazdı:
RaPaLaCı yazdı:İyi güzel yazmışsınız da,Ercan da fotoğraf bekliyor ama; bu arkadaşımız bu takımı yapıp ne yem kullanıp ta tutacak bu balığı. kimse yemden bahsetmemiş.

tavuk kolula gelmez mi acaba ibrahim abi BoboBoboBobo

Bilmem. ustaları dinleyeceğiz,bakalım ne önerecekler.
Bul
şaka bi yana yemleride ben söliyim bari iri teke(çalı karidesi),boru kurdu en iyi kum iş yapıyor,bide seyrekte olsa hayvanın aç vaktine gelirse midye....
Bul
ben bişeyler zırvaladım ama usta demiş ibrahim abi görmedim yoksa yazarmıydım usta kim biz kim daha
Bul
Bobo
Bul
ertan aramıza hoşgeldin gürhan çok güzel anlatmış aynen uygulayın derim bide yanınıza 10-15 paket balık kraker alın derim neden diye sormayın yerken anlarsınız Smile))))))))))))))
Bul
Ertan aramıza hoş geldin. Ben eşkinada borukurdu kullanıyorum ve güzel randıman alıyorum. takım konusunda gürhan dediği güzel ama ben 3 lü değil 2 li kullanıyorum. malum kurt teke gibi masrafsız değil. Smile
Bul
LeVReKCi yazdı:ertan aramıza hoşgeldin gürhan çok güzel anlatmış aynen uygulayın derim bide yanınıza 10-15 paket balık kraker alın derim neden diye sormayın yerken anlarsınız Smile))))))))))))))

Hahahaha yaw durun ne güzel eşkina bilgisi veriyoruz şurda. Karizmayı çizmeseniz olmaz mı yani hehehehehe...
Bul
gürhan işe epri katalım dedik yaww
ertan şaka biyana eşkina konusunda gürhan ozan yücel istavritci fotokopici onur gibi arkadaşlar ustadır onlardan gerekli cevaplar gelecektir gürhan yardımcı olmuş zaten bizde senden resimleri bekliyoruz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kıyıköy yer- takım bilgisi bigbossares 11 2,713 30-09-2012, 21:06
Son Yorum: Mufi
  gebze civarı cinekop sarıkanat lüfer yakalayan varmi veya cikiyomu.. doğa için 18 3,960 30-09-2012, 13:30
Son Yorum: doğa için
  galatada balık varmı ssevdim 6 2,773 04-09-2011, 20:53
Son Yorum: ufuktan26
  Böyle avlanan varmı ALTAYLI 32 8,832 09-12-2008, 22:01
Son Yorum: Lakerda

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi