Yorumları: 23
Konuları: 4
Herkeze merhebalar bu cumartesi kismet olursa daricada bir cinekopgillerin yoklamasini yapmayi planliyorm yakinda giden arkadaslar varmi bir rapor verirlerse sevinirim. Olta ve yem hakkindada bilgilerinizi bekliyorum.Tesekkurler simdiden
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Sinan rast gele keyifli bir av olur İnşallah ve bizimle paylaşırsın
ALTAYLI yazdı:Sinan rast gele keyifli bir av olur İnşallah ve bizimle paylaşırsın
Kismet diyelim abicim tesekkurler yoklamada orda olurlar insallah.
Yorumları: 1,495
Konuları: 56
Derin bir yerden suyun çalkantılı olduğunda alba toby kaşık atın.
FuRkAn * yazdı:Derin bir yerden suyun çalkantılı olduğunda alba toby kaşık atın.
Tesekkurler kardesim yemliye vurmazmi diyosun..
Yorumları: 139
Konuları: 5
RAST GELE inşallah boş gelmezsin.
sıtkı Tören yazdı:RAST GELE inşallah boş gelmezsin.
Tesekkurler insallah denicez sansimizi..
Yorumları: 79
Konuları: 6
Bir ay önce biz bi deneme yaptık bulamadık. umarım sen bulursun bizde bahane olur. Ama yaprak çıktığını duymuştum.
Bol şanslar.
pencuse yazdı:Bir ay önce biz bi deneme yaptık bulamadık. umarım sen bulursun bizde bahane olur. Ama yaprak çıktığını duymuştum.
Bol şanslar.
Sagol kardesim bugun sordum balikci bir abiye cikmaz diyo ama denicem sansimi bakalim cikarsa av raporumu veririm hemen.
Yorumları: 678
Konuları: 38
doğa için yazdı:Herkeze merhebalar bu cumartesi kismet olursa daricada bir cinekopgillerin yoklamasini yapmayi planliyorm yakinda giden arkadaslar varmi bir rapor verirlerse sevinirim. Olta ve yem hakkindada bilgilerinizi bekliyorum.Tesekkurler simdiden
valla bir efsanedir gidiyor ama uzun oltacılardan başkası ve ağlar haricinde yok olsa sabaha kadar duran oltaya bişeyler vururdu geçen cumartesi ??