Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YORUMSUZ
Hehehehehehe. tatar,kural ihlali var demek te bir yorumdur.BoboBoboBiggrin
Bul
Tamamen kendine ait olan bölüm için belirtmiş bence hatta levhanın arkasında inşaat demiri var ve sınır belli edilmiş bu levhanın ne yürüyüş yoluyla nede denizle alakası var
Bul
sınırları bilmeden yorum yapmak olmaz bu tabelaya .o eve ait arsa payını belediye ayarlamıştır .o arsa payının dışına karışamaz
Bul
abi burası türkiye karasudaki aynı olayı yazmıştık geçen haftada burada haydarpaşada oldu tren garının ön tarafına araba yasak barıyerle ve güvenlikle ayırmışlar şimdi bir güvenlikte daha yolun başına otoparkın oraya koymuşlar güvenliğe çıkıştım kamuya açık yolu sen güvenlik nasıl korsun diye bana söyleme gar müdürüne söyle dedi ve ayrıldım oradan kaymakamlıkla konuştum yazılı dilekçe yaz gerekeni yapalım dediler yazıp vereceğim bakalım ne yapacaklar.
Bul
Benim bildiğim kadarıyla özel durumlar hariç kıyılar içeriye 100 mt ile kamuya aittir. Bu konuda yorum yapmaya gerek yok kendi içinde zaten yorumlanmış. Ayrıca inanılmaz derinliği olan bir sözü hatırlatmadan geçemiycem ''Burası Türkiye'' Eğer orada avlanmak istiyorsanız fotoğrafa göre av yapabilirsiniz ama ne olur bilemem
Bul
fotokopici yazdı:abi burası türkiye karasudaki aynı olayı yazmıştık geçen haftada burada haydarpaşada oldu tren garının ön tarafına araba yasak barıyerle ve güvenlikle ayırmışlar şimdi bir güvenlikte daha yolun başına otoparkın oraya koymuşlar güvenliğe çıkıştım kamuya açık yolu sen güvenlik nasıl korsun diye bana söyleme gar müdürüne söyle dedi ve ayrıldım oradan kaymakamlıkla konuştum yazılı dilekçe yaz gerekeni yapalım dediler yazıp vereceğim bakalım ne yapacaklar.

haydar paşa tren garında askerlik yaptım ben
orada iki tane askeri birlik var
oradaki güvenlik önlemleri o yüzden
Bul
valla B.çekmece deki ordu evinin yeride eskiden kapalıydı sahile kimse giremiyordu ama yeni kanunlarda yapılan değişiklikte önune yapılan yürüyüş yolu halka hatta esnafa bile açıldı bence arazi için yazmışlardır piknikçiler girip çöplerini bırakıyorsa malsahibi haklı ama yürüyüş yolunu kapatamaz .
Bul
böyle bişey olamaz kii.İbrahim amcamın dediği gibi kamusal alan orası.Ben harun abinin resmini çektiği yeri biliyorum
ben gittiğim zaman bu tabela yoktu ama.O tabelayı oradan söküp o sitenin girişine takmak lazım.Ayıp yaa.Yakında denizin içinde de görürüz böyle tabela.
AptalkafamAptalkafamAptalkafamAptalkafamAptalkafam
Bul
tabela hoş olmuş onun yerine ''DİKKAT KÖPEK VAR'' yazsaydılar daha caydırıcı olurdu heralde Smile))) hani köpek var işin içinde belki girenler az olurdu.ama ben eğer yükümü sırtlanmış uzun yoldan gelmiş olsaydım ve sadece o tabela yüzünden takımlarım çantanın içinde kalacaksa o tabelayı sökerim abi Smile))) oltamıda atarım .ozaman dirdim oşahsa cagır gelsin cenderme Smile))
Bul
uygulama çok yanlış, burada bizlerede görevler düşüyo, bi çok yere balıkçıların bıraktığı atık yem poşet ve iğnelerden ötürür balıkçıların girmesi istenmiyo, bizler avdan sonra av yerimizi temiz bırakmalıyız, geçen gece avlanırken bi amcaya rastladım, amca atmış oltalarını bide zil bağlamış oltalara bırakmış oltaları elinde fener etraftaki pislikleri topluyodu biraz sohbet edince uzaklardan şehir merkezinden geldiğini öğrendim, ee hepimiz böyle olsak oradaki tabelalara amatör balıkçılar dışındakiler giremez yazarlardı
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dekolte elbiseyle balık tutmaya ceza (yorumsuz) harslan1978 15 3,501 27-06-2008, 02:02
Son Yorum: thunderbolt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi