Yorumları: 30
Konuları: 1
ALTAYLI yazdı:Bekir geçmiş olsun sen rowatınex'i boşa atma çok insan kurtuldu. Senin taşına etki etmemesi belki taşının özelliğindendir. Daha bu sabah Anyalya'dan aldığım bir mesajda 2 nci gününde taşı dökmeye başladığını bildirip teşekkür ettiler. Ben bu ilacı satmıyorum ki sadece paylaştım ve son derece olumlu sonuçlar alındı onu yazdım sanada detaylarını aktarmıştım. Ayrıca daha önce söylediğim gibi taş kırdırma işlemleri ileride tansiyon problemine yol açıyor pek deneme derim
ercan abicim ben rawotinex in faydası yok demiyorum zaten belki dediğin gibi bana ii gelmemiştir.İnşalah başkalarına faydalı olur.Buna en çok ben sevinirim cünkü bunu acısını sana söylemem gerek yok zaten..İnşallah yanlş anlamaışsındır yanlış anladıysan kusurabakma.
Yorumları: 5
Konuları: 0
bilgiler için çok teşekkür ederim önce,5 ay önce sağ böbreğimde 1 cm büyüklüğünde taş olduğunu öğrendim.bu eşkina taşını yaptım ama bunu yaptıktan 2 ay sonra taşım kanala düştü,neyin etkisiyle oldu bilmiorum.3 haftadır taşımı krdırıorum,yani 3 seans oldu hala kırılmadı. eğer haftayada kırılmamış olursa ameliyat olucakmışım.bugün rowatinex i duydum ve şu anda ne yapacağımı bilmiorum.yani bu ilaç bi cnmlik taşımı eritip mi düşürücek.yoksa aynen düşmesi mümkün diildir herhalde.ne yapıcağımı bilmiorum.yaardımcı olan birileri olursa sevinirim.yani bu ilacı kullanmalı mıyım yoksa haftaya ameliyatla taşımı aldırtmalı mııyım
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
elif eşkina taşının faydasınıda o ilacın faydasınıda aramızda fazlasıyla görenler var ilaç için kullan yada kullanma demek yanlış olur bunu doktorlar bilir fakat eşkina taşını nasıl kullanacagını bilerek yaparsan faydası oldugu bir gerçek.
nasıl yapıldıgına dair bilgiler sitede var ayrıca arkadaşlardanda gelecektir.
geçmiş olsun