Yorumları: 2,342
Konuları: 160
ALTAYLI yazdı:Hüseyin öncelerini bilemem ama şu ara maşallahın var afiyet olsun
Öncelerimi hiç sorma Abi her gün giderdim. Evde benim yüzümden 2 kişi tamamen balıktan soğudu. Ağızlarına balık koymuyorlar. Görmek bile istemiyorlar. Dedem de gidermiş alırmış kofanaları kalkanları ona çekmişim.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Hüseyin bereket versin gümüş yiyor demek çinekoplar
Harun yazdı:Hüseyin bereket versin gümüş yiyor demek çinekoplar
Evet Abi biraz daha açıyım önce kuyruk sonra gövdeden ikiye bölüyor. Sonrada kalanını götürüyor.
Gümüşü yeni yemişti içinden çıkardım. Kuyruğunu yemiş. Geri kalanıda iki ye bölüp yutmuş.
Yorumları: 879
Konuları: 28
sana da yarasın kardeş, boşver sen evdekileri, sen kendi yiyeceğini tut, onlar yemezse yemesin

) eğer yinede çok olursa bak biz burada balıksız bekliyoruz, malum ankara ve çevresinde sular iyice azaldığı için, balık mırık kokuyor, o yüzden tutmak bile istemiyorum, en son tuttuğum tatlısu levreklerini biz yiyemedik, sokaktaki kedilere verdim onlar bile gelip koklayıp geri gitti allah sizi inandırsın, sokak kedileri bile yemedi hayvanları yahu, tuttuğuma tutacağıma pişman oldum.
Abi tatlı sular azalıyor. Deniz suları yükseliyor. Gidişat kötü. Bizde de kuraklık var ama 3 ayda bir sel yapıyor yine. Bugün toprak iyi bir su gördü.
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Boğaziçi yazdı:GURHAN yazdı:Hüseyin, tebrikler. Balığı boğmuşsun maşallah..
Sağol Abi ama o kadar da değil. 
Hehehe o zaman ben çok açım demektir. Balığa çıkmam lazım hemen...
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
hüseyin tebrikler tavalık balıgın çıkmış rastgele
Yorumları: 899
Konuları: 26
ellerine sağlık gerçekten güzel av olmuş
Yorumları: 109
Konuları: 5
hüseyin maşşallahın var bereketli oolsun.anlayamadım evde balıktan soğuyan mı var dedin. bende yaşadım böyle bak ne yaptım.
balığı bıraktım bi müddet ve hatta pazardan alınanı bile bayat damgasısı vurrup kendi aldığımı gözleri önünde kedilere verdim ve balıksız geçen (babayla yanlız ken devam üstelik enlezzetli menüleriyle) bi kış sezonundan sonra balığa hasret kalmalarını sağladım.sonuçta balık tadı hep aranır oldu.

)))))
Yorumları: 394
Konuları: 16
bereketli olsun arkadaşım güzel kuzular