Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balıklar neredeeeee
abi yeni limandan geliyorum acayip balık alışmışlar 10 15 büyük gırgır geldi hepsin de 150,200 kasa hamsi istavrit karışık balık var çok balık var çok .............
Bul
ege kıyıları 10 gun sonra ıyı balık yapacaga benzıyor..çipuraların ıstılasına ugraya bılırız her an sabırsızlıkla beklıyoruz..Smile
Bul
nihat abi balıklar akdenizde Smile
bu cumartesi tekne ile çıktık,4 kişi kaptanla 5 kişiydik...
kişi başı 5 er kilo karışık iri kolyoz,kubbes,izmarit,barbun,mercan,palamut( genelde 300 gr nadir kilo üstü çıkıyor.silikon yemle yakalıyoruz..) aldık,çok güzel balık yapıyor...ara ara iri avcı balıkta vurdu,ama ne olduğunu anlayamadan yarı yolda kaçırdık...
fotoğraflar hazır bilgisayarı formatlamam gerek zaman bulup halledersem fotoları yollayacağım...
Bul
Nihat bak aytekin de söylemiş nerede olduğu. Benim c.tesi avını gördün 2-3 saatte yaptık gelin buralara
Bul
balıklar yalovada onlarda yalovanın güzelliğini gördü hepsi burada emin ellerde
Bul
ALTAYLI yazdı:Nihat bak aytekin de söylemiş nerede olduğu. Benim c.tesi avını gördün 2-3 saatte yaptık gelin buralara

ahhh abi ahh keşke gelebilsem ayın 10 una kadar hiçbiryere kımıldayamam ortak yok yalnızım size bol avlar rastgele
Bul
LeVReKCi yazdı:
ALTAYLI yazdı:Nihat bak aytekin de söylemiş nerede olduğu. Benim c.tesi avını gördün 2-3 saatte yaptık gelin buralara

ahhh abi ahh keşke gelebilsem ayın 10 una kadar hiçbiryere kımıldayamam ortak yok yalnızım size bol avlar rastgele
Ne yani ayın 10 undan sonra kıpırdarmısın yani??Bobo
Bul
harun şu tekne moralimi çok bozdu tam sezona giriyoruz perşembe günü istanbuldan usta gidecek biz yaparız dediler bakalım ne olacak diger tekne var ama onla lüfer avı çok zor oluyor en ufak rüzgarda iptalsin biyere çıkamassın en ufak dalgada kontrolü zor yavaş falan kıyıdan zaten tutuyorum her fırsatta kalender yada tarabyadayım hayırlısı bakalım.
en azından 10 undan sonra dükkana geç gelme erken çıkma veya hiç gelmeme gibi imkanlarım olacak Smile)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  depodaki balıklar:) balıkcı uğur 58 6,414 29-11-2008, 12:15
Son Yorum: balıkcı uğur
  Nerede bu baliklar HIDIR 11 2,358 08-10-2008, 13:28
Son Yorum: orhanekmekci
  filmleri balıklar çekseydi AFALA 12 2,438 21-12-2007, 21:01
Son Yorum: tomy77
  Yok Olan Balıklar ufuk66 3 1,774 24-08-2006, 08:57
Son Yorum: murat.badak

Hızlı Menü: