Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yozuri crystal minnow rapala
serdar abi onu bende seyrettim adamlar kıyıdan uzun çizmelerle 50 metre açıktaki kayaya çıkmışlar kimide suyun içinde kurşunsuz rapala ile at çek lüfer tutuyorlardı bayada güzel balık tuttular sonra tekneler geldi tartışma çıktı tekneciler girince at çek yapamadılar diye.süperdi ben onu benim merada fenere çıkıp deniyecem kısmetse
Bul
Bende seyrettim sonra o gece uyku tutmadı beni. Dön dön lüferler aklımdan çıkmadı. Saat 7 de kendimi evden dışarı attım. Bobo
Bul
Yozurinin en sevmediğim tarafı fiyatı 1 tane domatezin nesi var hiç olmazsa yeniliyor hemde yozuriden daha ağır sadece 1 domatez
25 gr 1 yoziri 20 ytl cıvarı ve 10 kg domatez bilmem kaç adet domatez
yani ortalama 1 yozuriye 50-70 tane domatez
Diyorsunuzdur belki ne anlatıyor
Şunu demek istiyorum 50 adet domatezin üretiminde geçen emek ve zamanı bir düşünün ,
1 plastik parçasındaki emek ,zaman ve teknolojiyi düşünün
Teknolojinin getirdiği zenginlikle yapılabilecek satın alma gücünü düşünün
Teknolojinin girmediği bilek gücüyle yapılan üretimin getirdiği satın alma gücünü düşünün
Yozuriyi görünce teknolojiyi nekadar pahalıya aldığımız hep aklıma geliyor
Bul
Konu açılmışken söyliyeyim. Yozurinin 1 ytl lik rapaladan çok fazla farkı yok. Yüzüşü konusundada dizaynı ona benzer tipler bulunabilir. Üzerindeki hologram mı o da cd lerin parlak tabakası. Bir cd nin fiyatıda 25 kuruş. O halde ucuz rapalayı cd ile kaplarsak ucuz yozuri olabilir. Ben bunu yaptım ama denemediğim için siteyede yazmadım.
Bul
yozuri 7 cm c5 serisini geçen hafta istoç alba' da bulamadım 5 cm olanı vardı birde onun benzerleri olan başka marka 11 cm buldum, gidenler bilir gözlüklü genç bir arkadaş var, abi bu 7 cm demezmi Smile yuh dedim. oda iyice sokuldu ambalaja abi 11 cm dedi; sonra rapala reyonuna yanaştık ama orada bulamadık benzerini bende boş çıkmayım diye tanesi 2 ytl den 2 adet alba marka çin malı yapay balık aldım.
Bul
yozuri taklidi çok rapala denedim arkadaşlar çantamda bi sürü oldu rapalalar hatta yozurinin bir modelinle çok iyi balık tutuyordum gittim aynısının taklidini aldım (ikisininde resmini eklerim bi ara)ikisini aynı anda aynı tekneden sagdan soldan attım yozuri 9 tuttu taklidi 0 tuttu çok farkediyor yani.ve 3 tane süper iş yapan rapalam var 3 üde 100 kere parasını çıkartmıştır.bir kere daha yazmıştım balık tutmaktan dönerken öpüyordum rapalaları millet kafayı yiyordu.
hattaa geçen hafta bayramda millet zarganayla dolaşırken ben yozuri ile balıgı çekince kafayı sıyırdı millet.
ucuz etin yahnisi olmaz Smile)
haaa belki çok iyi bir taklit birgün çıkar o başka onu buluruz zaten bu kadar kişi elbet
Bul
üstad princes m f denedim dogru resim çektiriyor herkesten duydum sen dahil herkes söyledi kullandım harika bir rapala zaten 1 adet princes 2 adet yozuri cristal minnow var ama neden bilmiyorum cristal minnowlar bende daha iyi iş yaptı kurşunlu takımda princess kurşunsuz takımda yozuri iş yapıyor bu benim elimde geçerli ama princess için istanbulu ayaga kaldırdıgımıda herkes bilir buldum kullandım kullanmayada devam oda iyidir.ama asla tek geçmem
Bul
ALİ yazdı:bence şahsi fikrim tek marka                Princess m(f).......

resim çektirir.

Maria princess mı olacak. Onun küçüklerini buralarda bulamıyorum. Bir tane mavi buldum. Oda 13 cm di.
Bul
LeVReKCi yazdı:yozuri taklidi çok rapala denedim arkadaşlar çantamda bi sürü oldu rapalalar hatta yozurinin bir modelinle çok iyi balık tutuyordum gittim aynısının taklidini aldım (ikisininde resmini eklerim bi ara)ikisini aynı anda aynı tekneden sagdan soldan attım yozuri 9 tuttu taklidi 0 tuttu çok farkediyor yani.ve 3 tane süper iş yapan rapalam var 3 üde 100 kere parasını çıkartmıştır.bir kere daha yazmıştım balık tutmaktan dönerken öpüyordum rapalaları millet kafayı yiyordu.
hattaa geçen hafta bayramda millet zarganayla dolaşırken ben yozuri ile balıgı çekince kafayı sıyırdı millet.
ucuz etin yahnisi olmaz Smile)
haaa belki çok iyi bir taklit birgün çıkar o başka onu buluruz zaten bu kadar kişi elbet

taklit çok zor adam o kadar arge kuracak geliştirecek, elektronik değilki bu taklit edesin bence ancak şekil benzer, nihat doğru söylemiş 20 tane dandik yapay balık yerine 3 tane orjinali yeter
Bul
bende yozuri pins minnow bir de dede yadigarı rapala var,markası galiba dam,almanyadan gelirken getirmiş yanında,kullanılmamıs,iki parçalı,bana kullansana diyor ama kıyamıyorum kullanmaya
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi