Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
harslan1978 yazdı:LeVReKCi yazdı:hakan bizim orada hergün bu tutulandan 1 tane hatta 2-3 tane mutlaka tutulur hele bu sene çok fazla tutuldu 6 kg bişey degil 8-10 kg arası olanları tutuldu da haber yapılmıyor haber verilmiyor demek bildirsek haber olacagız bizde 
abi bursa için bu balık çok büyük, düşünki yerel gazetede yer alıyor, zaten binim oltaya böyle bir balık gelirse sevinçten çıldırırım...
ben benim tekneye saglam bi motor baglasam büyük bi levrek tuttugumda bassam gelsem orada tuttuk desek haber olurmuyuz acaba sitenin hayrına olacaksa reklam için gelelim hehehe
Yorumları: 1,011
Konuları: 12
Yorumları: 899
Konuları: 26
valla nihat abi tuttuğun levreyi canlı tutabilirsen gel bir deneyelim gazetelerede haber veririz tam manşetlik tişörtleride giydikmi baksen muhabbete

) ama bu tutulan yerde gerçekten çok levrek ve lüfer gezindiğ söylenir çünkü millet tarafından rahatsız edilmiyorlar hayvanlar girmek çıkmak yasak zaten bölge dışına çıkanda gazetelere manşet oluyor

) ama orada bir asansör sistemi yapıla bilir imralı iskelesine yakın ahşap bir iskele daha var halka açık deneyi düşünüyorum fırsat bulursam bir gün kısmet belki manşet oluruz

))