Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
16/11/07/ palamutlar
eşginamavruşgil yazdı:
yalova tatar yazdı:çapkınn sen orda ordu evinin fotosunu çekmemişsin,?kovadaki balıkları çekmişsin işallah bu sabah yakalarsın kovadakilerden kıh kıh kıh

Abi sizde ne kadar fesatsınız Smile nihat abi orada arabasını çekmiş sizde günahını alıyosunuz Smile))  (bkz. resmin sağ köşesi)

ne münasebet canım şimdi ne münasebet.. Smile) Araba görünmüyor bile doblo mu ne o ? Direkt ortalamış abi resmen. Peşine takılmadığı ne malum aha yeni tezler doğuyor. Smile)
Bul
şşşşştt beylerrr yerin kulağı vardır adamın başına işmi açıcaanız fesatlığınızla
Nihat sen bunlara aldırma bunlar dağ taş balık gördüğünden her yerdede balık görüyorlar
Senden sonra bir arkadaş aradı bir gırgırdan duyum almış iyi bir palamut giriyormuş boğaza
Üsküdardanda almışlar Kadıköydeki arkadaşlarda sağolsun nerede olmayan balık var bizi oraya götürüyorlar üsküdara gitseymişiz ya
O işin şaka kısmı önemli olan balık değil toplanmaktı
Bul
DarkDream yazdı:
eşginamavruşgil yazdı:
yalova tatar yazdı:çapkınn sen orda ordu evinin fotosunu çekmemişsin,?kovadaki balıkları çekmişsin işallah bu sabah yakalarsın kovadakilerden kıh kıh kıh

Abi sizde ne kadar fesatsınız Smile nihat abi orada arabasını çekmiş sizde günahını alıyosunuz Smile))  (bkz. resmin sağ köşesi)

ne münasebet canım şimdi ne münasebet.. Smile) Araba görünmüyor bile doblo mu ne o ? Direkt ortalamış abi resmen. Peşine takılmadığı ne malum aha yeni tezler doğuyor. Smile)

harbi fesatsınız yawww burhan elbet elime düşersin ereglide neden kumsalda kalmak istedigini anlattırma bana bak yazar çizerim sonra
Bul
aha! abi bağırsaklarım kötüydü denize açılmak istemedim bunda ne sakınca var ? Smile) yani bilmiyorum ama Smile bi dakka bi dakka noluyoz nihat abi şş kurban olim Smile))
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,628 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi