Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Bu hamsinin bir soslusu oluyorki deme gitsin kılçığı alınmış sabah öğle akşam ye hiç bıktırmıyorda 2 kasa hazırlıyıp tenekelere basacaksın ağzınıda lehimleyip kendi konserveni yapacan bir takip edim bakim bakarsın 1 hafta sonra yine tavan yapar hamsi bellimi olur
Yorumları: 1,372
Konuları: 32
Bu seneki hamsi bolluğu inşallah devam eder. Bazıları bu sene hamsi olmayacak demişti. Üzülmüştüm. Hamsisiz hayat düşünemiyorum bir Karadenizli olarak. (Adımız "Kılçık"a boşuna çıkmamış) Dileğim yavru hamsilerin avlanmaması ve hamsi neslinin Karadenizimizden hiç eksik olmamasıdır. Herkese bol balıklı günler dilerim. Rast gele.
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
arkadaşlar bana göre çok yazık bukadar balık tutmanın ne anlamı var bunun gelecek yılıda var .bakın geçen yıl palamutu aynı şekilde bol bol avladılar nerde bu yıl palanut.gattini kuruttular .seneye hamsi yok bu sene doya doya yiyin afiyet olsun.not:en az 2 yıl daha hamsi olmaz.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
M.ali abi bol tutuluyor ve dediğin gibi bir sonraki seneler ne yapılacak onu düşünen yok.balıkçılar günü kurtarma peşindeler.daha akşam yedim hamsi ama taze olma olasılığı en az 2 en fazla 4 günlüktür.sahilde olacanda taze taze yiyeceksin.hemde motorculardan alacan.geçen sene hep buzhaneden yedik.bu senede aynısını yapacak gibi gözüküyorlar.
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
hamsi bugün 2.5 ytl. irice ve çakı gibi.
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
SerenaY66 yazdı:M.ali abi bol tutuluyor ve dediğin gibi bir sonraki seneler ne yapılacak onu düşünen yok.balıkçılar günü kurtarma peşindeler.daha akşam yedim hamsi ama taze olma olasılığı en az 2 en fazla 4 günlüktür.sahilde olacanda taze taze yiyeceksin.hemde motorculardan alacan.geçen sene hep buzhaneden yedik.bu senede aynısını yapacak gibi gözüküyorlar.
ben pazargünü erolla beraber hale gidip birer kasa alacaz .hamsiyi güzelce temizleyip suyunun geçmesi için 4-5 saat beklettikten sonra köpük kutulara koyup üzerini streç le kapatıp buzluğa koyacam .biz istemesekde haddinden fazla tutuluyor.nasılolsa seneye hamsi yok tedbirinizi alın arkadaşlar.afiyet olsun