Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kızılırmağa giden kamışım
Yazın Temmuzda görüşelim ağam size takılayım biraz sana albastar compres 3290 den var bende bir tane kullanmıyorum 3.60mt sana vereyim.Oda yayın çekecek güçte sağlam bişey iş görür.Bundan 5 yıl önce almıştım 17 milyona şimdide aynı fiyat eskiden iyi kazık yedik av malzemeleri bayiinden sağolsunlar.
Bul
Abi kamış önemli değil. Önemli olan o kamışı götüren balık Smile)
Bul
geçmiş olsun valla dikkat etmek lazım...
Bul
geçmiş olsun kamil abi,bir nescafeye bir kamış.baya masraflı olmuş...sağlık olsun ama kamışı götüren balık güzel bir balıktır kesin,onun kaçmasına üzüldüm işte....
Bul
kesin 2 meterelikti o balıkkkkk rüyalarına girecek kamil abimin hep hatırlatacam Bobo
Bul
Giden gitmiş,çok geçmiş olsun.
Bul
Gülermisin ağlarmısınlık bir durum olmuş neyse olan olmuş bir gece benimde surf kamış gitti denize uyuya kalmışım teknenin biri yakın geçmiş benim kamış denizde ALLAHtan diğer kamışın misinasına takılmı birde fosfor ışık vardı ucunda ışıktan görebiliyordum kamışı şans eseri çektim kıyıya acını anlayabiliyorun abi geç miş olsun diyelim sağlık olsun
Bul
E abi hep sen kızılırmaktan bişeyler alıp götürüodun bu seferde o senden bişey almış Smile
Bul
yaw kamil sende de ne şans var ha,botla gölün ortasına gider,bi dünya turna tutarsın,livarı bağlamaya unutur suya gömersin .oltayı bırakır sın olta gider,sana bi arkadaş tavsiyesi yanında uzun bi ip bulundur,livarını,kamışını,botunu kendine bağla gitmesinler bi yere,yakında ALLAH göstermesin botuda kaybettik deme şimdiden önlemini al,neyse geçmiş olsun o giden balığı kim tutarsa şanslı olur herhalde,bi balık tutana bi kamış hediye
Bul
kamilcim yüzme ögretemedin canyelegi giydirseydin bari tabiki bu işin espirisi balıkla birlikte kamışın gittiğine üzüldüm daha sağlama almak gerekiyormuş gecmiş olsun daha büyüklerine rastgele.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: