Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Haftalık Mersin Seyahatim
Tebrikler,çok güzel bir av tatili olmuş. Çeşit bol...Bereketli olsun.
Bul
orhanekmekci yazdı:Havanın fırtınalı olması can sıkıcı olmuş,yinede güzel av yapmışsınız.Son resimdeki balık patlakgöz mercan,diğeri ise kolyos var orada onumu sordun.Daha bollarına afiyet olsun.

patlakgöz mercanıda merak ediyordum fakat birde çipuraların sağında sardalyaya benzer balık var. sardalyadan daha sivriburunlu , daha kılçıksız ve lezzetli.
Bul
birol ne güzel bu havada istanbuldan kaçıp sıcak yere gitmişsin.balıkta çeşit yapmışsın.ama dönüş zor olmuştur.rastgele.
Bul
tebrıkler tek kelımeyle super av olmus
Bul
keşke havalar daha güzel olsaydıda gönlünce ballıkçılık yapsaydın olsun kısmet işi genede kısa zaman zarfına güzel balıkçılık sığdırmışsın paylaşımın çok güzel eline emeğine sağlık balıklar güzel.
Bul
senin adına sevindim...çok güzel olmuş bu seyehat..denizden bişeyler çıkarmışsınız ya o yeter kardeşim..saygılar..rastgele..
Bul
çok güzel bir gezi olmuş balığını tutmuşsun yemişsin temiz hava almışsın okadar yol gittiğine değmiş rastgele
Bul
av güzel geçmiş,kurtlarınızı dökmüşsünüz.
sardalyaya benzeyen balık kolyoz-diğerine biz horoz balığı diyoruz.mercan olan yerde çok çıkıyor.misinayı çekerken kendi etrafında çok doluyor.
Bul
balıklar çok güzel elinize sağlık
Bul
birol arkadaşım maşallah diyelim .
bereketli ve afiyette olsun....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  28.11.2014 Tahsin mersin tahsinmersin 14 1,864 02-12-2014, 00:22
Son Yorum: tahsinmersin
  10-11.05.2011 mersin tömük kefal avı kurusogan 24 7,267 17-05-2011, 21:04
Son Yorum: orhanekmekci