Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yargı Köşesi
her yerde her zaman yanlışlar veya yanlış kişiler olabilir. herkeze açık yargı tartışma arkasından gruplaşma getirebilirmi bilmiyorum yalnız kaydı silinenler olursa nedeni üyelere bildirilirse forumdan tabii ii olur sorunsuz günler
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Muat balık avı sevdalısı olupta bozuk olan insan pek görmedim çok nadir
istisnalar tabiki kaideyi bozmaz - tamamen katılıyorum abi
Bul
Bizim gibi insanlarda zaten yanlış olmaz, ben bizlere daha doğrusu doğaya zarar verenlerden korunmak için, birlik ve beraberlikten kopmayalım. Gerekirse birimiz için hepimiz tek vucut olabilelim. bu arkadaşlıklarımızın sürekli olması dileklerimi belirtmek istedim.
Bul
Murat yaklaşımın için teşekkür ederiz. Sitemizin en önemli özelliklerinden biri paylaşımlarımızı dostça ve duyarlı bir şekilde ortaya koyarız. Üyelerimizi yargılamaktan çok katılımcı olmaya ve birlikte güzelliklere imza atmaya çağırırız. Ters giden bazı şeyler özellikle bu forumu az tanımaktan kaynaklanır. İyi tanıyanlarımızın ulaştıkları ise çok güzel dostluklar olmuştur. Bizler kendimizi burada büyük bir aile olarak görür ve öyle davranırız. Diğer detayları Nihat zaten açıklamış. Paylaşım için teşekkürler
Bul
rahat ol murat biz birbirine saygılı
kocaman bir aileyiz .
balığa hasret yaşamak zor
Bul
murat abi vallaha harun abinin dediğine katlıyorum,,hiç tanımadığın insanlarla bile balık avı ortamında saatlerce muhabbet edebiliyosunn.. burda nihat abi harun abi ilker abi hüseyin herzaman yardımcı oluyolar,,gerekeni yapıyolar...inşallah ortamımız bozulmasın hiç bu sitede...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Bir çoğumuz yasakları takip bile etmiyoruz yada edemiyoruz. Bu forumun en güzel taraflarından biride bu aldığımız tiyolar, yasal avlar ve yasak avlar.
Bul
Sakaryalı kadeşim muratgüzel bir konu seçmişsin,genelde konu balık,balıkçilık,deniz ve bunlarla ilgili olursa sanırım mevzular başka yönlere çekilmezse (mesela kişilerin örf,adet,gelenek,inanç değerlerine üstü kapalı veya açık hakaret etmek alay etmek gibi) sanmıyorum huzursuzluk ve tatsızlıklar çıksın.Herkese sevgiler,saygılar.En büyük balıklar sizlere gelsin.77
Bul
etik olan . ahlaki her fikir ve görüşe saygı göstermek ayrıcalıklı bir erdemdir.sizinle uyuşmayabilen fikirleride tartışarak vede saygı göstererek çözmek en güzeli..
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
erhan41 yazdı:Sakaryalı kadeşim muratgüzel bir konu seçmişsin,genelde konu balık,balıkçilık,deniz ve bunlarla ilgili olursa sanırım mevzular başka yönlere çekilmezse (mesela kişilerin örf,adet,gelenek,inanç değerlerine üstü kapalı veya açık hakaret etmek alay etmek gibi) sanmıyorum huzursuzluk ve tatsızlıklar çıksın.Herkese sevgiler,saygılar.En büyük balıklar sizlere gelsin.77
Erhan bey konu başından beri başka mecralarda yürümüyor sizinde başka mecralara dikkat çekmeniz tedirginlik yarattı ben ve arkadaşlarım site amacı dışı konulara asla müsade etmiyoruz
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi