Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OOOH BE
hoş geldin kardeşim nasılsın .
Bul
hoşgeldin yücel
Bul
arkadaşlar soğoln hepinize teşekkür ederim
yücel hoş geldin bitir işlerinide balık yapmaya başlayalım
Bul
ahmet abi cumartesi günü gidiyoruz haberin yokmu akşamda mangal ve benim meşhur hamsi tuzlama var bak bakalım nasıl bu hamsiler başkalarına benziyormu
sedatdalci yazdı:hoş geldin kardeşim nasılsın yaw nerelerdeydın.

hoş bulduk kardeş nasılsın
yücel arkadaşım hoş gledin,işlerinin azalmasına sevindim.cumartesi organizasyonu için katılacak dostlara şimdiden rastgele...
Bul
yücel kolay gelsın arkadaşım arada bir uğra derim
hoşgeldin ..
Bul
dostum bu işler bitmez...ama sıyrılmak lazım arada..biraz zamanımızı ayırmamız lazım..bu gün çok güzel balık yakaladım..raporunu yarın yollarım..kart okuyucum yanım da olmadığı için yarın yollarım..çok güzel iri balıklar geldi sarıkanat çinekop..lüfer ler rapalada durmadı..düştü..toplam 2 kişi 84 balık aldık kanal suyunda...çok iyi geldi..valla neredeyse bütün sitresimi attım...senin adına sevindim..şu işleri bitir artık..yokluğumuzu belli etme..
Bul
BALIK and OZAN yazdı:dostum bu işler bitmez...ama sıyrılmak lazım arada..biraz zamanımızı ayırmamız lazım..bu gün çok güzel balık yakaladım..raporunu yarın yollarım..kart okuyucum yanım da olmadığı için yarın yollarım..çok güzel iri balıklar geldi sarıkanat çinekop..lüfer ler rapalada durmadı..düştü..toplam 2 kişi 84 balık aldık kanal suyunda...çok iyi geldi..valla neredeyse bütün sitresimi attım...senin adına sevindim..şu işleri bitir artık..yokluğumuzu belli etme..

bereketli olsun ozan....
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi