Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni oyuncaklarım
harun hayırlı olsun oyuncakların...bol avlar dilerim arkadaşım...güzel görünüyorlar inşallah bol balık tutarsın...
Bul
harun rast gelsin rapalalar güzel inşallah dediğin gibi olur o balıklardandan bizede yemek nasip olur.
Bul
harun yeni oyuncakların hayırlı olsun küpede yakıştı
Bul
harun güle güle kullan oyuncaklarını ama bir de fiat eklersen bilgimiz olur
Bul
harun abi güle güle kullan bol balıklar yakalarsın inşallah
Bul
Hepsi hayırlı ve bol balıklı olsun Wink bende bi ara ufak bi tane alıp gereksiz bi bi oltaya bağlamıştım, demirlediğim yerde bi süre balık tutamayınca biraz gezineyim deyip onuda arkadan sallamıştım, 10 dk sonra kocaman bi balık Smile (bana göre kocaman) bi bakarsın lambuka Smile eve gelip sirkülerde lambukanın yasak olduğunu görünce düşünün yüzümün halini Sad oldukça işe yarıyor olsa gerek ki yanlış saymadıysam 8 tane almışsın Smile. Rastgele...
Selametler
Bul
artık tutabilirsim lambuka sirkülere göre tutulması yasak olan türlerden çıkartıldı.rastgele
Bul
Bu iyi haber nihat abi teşekkürler Smile ama bizim orası lambuka yeri değil, sanırım benim tuttuğumda yolunu şaşırıp girmişti Smile bida şaşıran olursa keyifle atarım livara Smile
Selametler.
Bul
harun abi hayırlı olsun.artık sıkıldıkça sabah akşam bol bol oynarsın.rastgele
Bul
abi hayırlı olsun yeni oyuncaklarrr ,,artık şov zamanı diyosun.inşallah yeni emanetlerle aldığınn balık arkadaşlarında resimlerini görcez burda.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  arkadaşlar prokop lures bite me yeni çıkmış. deneyeniniz varmı görüşleriniz nelerdir. muratcoskun 6 2,081 23-07-2014, 10:59
Son Yorum: muratcoskun
  Yeni Rapalalarım FuRkAn * 34 6,420 12-06-2010, 01:57
Son Yorum: FuRkAn *

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi