Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12:00-14:Saatleri arası % 35 İndirim 2346420 D.A.M STEELPOWER TELE SURF 420 CM KAMIŞ
bana sorarsanız ben kamışa en fazla 50 ytl den fazla para vermem aynı marka 2 tane kaışım var 3,90ve4,20 lik harika hem ileri atıyor hemde balık tutuyor 250gr atarlı.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
istavritci yazdı:bana sorarsanız ben kamışa en fazla 50 ytl den fazla para vermem aynı marka 2 tane kaışım var 3,90ve4,20 lik harika hem ileri atıyor hemde balık tutuyor 250gr atarlı.

sayın balıkçım en sonunda aldıracağım iyi bir kamış sana kısmetse.
Bul
vetilmed yazdı:Reklama girdiği için link'i Harun bey düzeltmiş.Hiç bir sahibini yöneticisini tanımam.Hergün 12:00-14:00 saatleri arası % 35 indirim yapıyor.İsteyen arkadaşlar olur ise özelden yazın adresini veriirim.Peki piyasadan ucuz olan bir yeri arkadaşlarımıza nasıl duyururuz?

Sevgili Ali arkadaşım piyasada ucuz olan birşeyi bildirmenizden tabiiki memnunluk duyarım yanlız sitemizin konusuna paralellik gösteren firma kurum kuruluş web sitesi gibi yapıların adres ve reklamına girecek neşriyatlara site kuralı olarak karşıyız. Sizin duyurunuz konu açarak ve link vererek olduğundan (iyi niyetle bile yapmış olsanız ki öyle olduğunu düşünüyorum) reklama giriyor. Diyorsanızki piyasadan ucuz olan bir malı arkadaşlarımıza nasıl duyururuz sadece firma ismini söylersiniz açık adres ve link verme işini isteyen olduğunda öm den halledersiniz.

Tabiki yinede reklam kokusu tasıyan konu ve mesajları düzeltme insiyarifi site ilkelerini korumak ve site ahengini,güzelliğini korumakla, iyileştirmekle görevli arkadaşlarda olacaktır
Yapılan ve yapılacak herşey hepimiz içindir.
Sevgi ve sağlıcakla kalın.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  D.A.M STEELPOWER TELE SURF 390 CM KAMIŞ mrs303 12 8,156 17-12-2007, 18:26
Son Yorum: nv gece
  Alba Star 4 m Marlion Surf Kamış mrs303 8 4,840 19-10-2007, 02:13
Son Yorum: MaVrUşGiL

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi