Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
..::birkaç parça malzeme::..
ALTAYLI yazdı:Osman 8'liklerle inanılmaz melanurlar almışımdır. 12'likle ise levrek alıyorum onların kırmızı başlı ve oynar gözlülerini tercih edersen çok daha iyi çalıştığını göreceksin. Ben iğnelerinide değiştiriyorum. Çünkü dönmemesi gerekiyor. Bir kaç kez dene görüceksin

aldığım yer çok met etti crystal minnow alıyoyordum vazgeçtim bunu aldım çinekopta allahın izniyle iş yapıcak....
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Osman iyi güzelde sen en az o rapalaya 15 tl vermişindir kopunca ne yapıcan birkaçta ucuz yollu birşeyler alsaydın
Bul
tomy77 yazdı:aldığım yer çok met etti crystal minnow alıyoyordum vazgeçtim bunu aldım çinekopta allahın izniyle iş yapıcak....
İş yapar. Onun mavi-gümüş olanıda iyi çalışır.o ve eğer sende varsa 7 cm.lik mavi-gümüş orijinal prenses çinekop oldumu güzel balık alır.
Bul
osaman hayırlı olsun olta takımlarınla başarılı olursun işallah,bereketli olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
çok teşekkürler yorumlar için..
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Osman iyi güzelde sen en az o rapalaya 15 tl vermişindir kopunca ne yapıcan birkaçta ucuz yollu birşeyler alsaydın

evet abi 14 lira bi tane kaliteliyle çalışıyım iş yapmazsa rapalada kabahat bulmiim dedim..Smile
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
balikoltasi yazdı:İş yapar. Onun mavi-gümüş olanıda iyi çalışır.o ve eğer sende varsa 7 cm.lik mavi-gümüş orijinal prenses çinekop oldumu güzel balık alır.

abi misinayı tavsiye ederim yeni makineye Smile çok iyi mustada baktım ama bu daha iyi surf markası sonuçta italcanna...
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Kullandıktan sonra yorumlarını bekleriz.Bol şanslar,rasgele.
Bornova - izmir
Bul
tomy77 yazdı:abi misinayı tavsiye ederim yeni makineye Smile çok iyi mustada baktım ama bu daha iyi surf markası sonuçta italcanna...
daha incesi varmıdı? birde nereden aldın?
Bul
balikoltasi yazdı:daha incesi varmıdı? birde nereden aldın?

var abi birer birer artıyor galiba 25 26 27 28 diye daha inceside vardmıdır bilmiyorum kısık karaköyden aldım..
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbul'da Malzeme ve Çinakop Arayışı Uzun_ahmet 38 5,267 22-01-2009, 12:20
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi