Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mekan
abi yayın zamanı gelince özel servis yapacam istanbula söz yayın dediğiğiniz nedirki ufacık suda yaşayan bir balık nihayetinde Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:abi yayın zamanı gelince özel servis yapacam istanbula söz yayın dediğiğiniz nedirki ufacık suda yaşayan bir balık nihayetinde Happy

Kamil abi, İstanbul'a servis yaparken Düzce'den geçmek gerekiyorSmile
Düzce'den geçerken geçiş hakkı isterim vallaBobo
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
vedat hocam ne yazıkki bu yönden şansınız yok havayolu ile gidecem balıklar kokmasın diye Happy çok üzgünümSiyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:vedat hocam ne yazıkki bu yönden şansınız yok havayolu ile gidecem balıklar kokmasın diye Happy çok üzgünümSiyirdim

Olsun abi Ankara- İstanbul Uçakları Bolu Dağı üzerinden geçiyorGulumse
Bolu Dağında elimde sapanla beklerim vallaHappy
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
Yayının tadını aldık bir kere. Bi yolunu bulup tekrar tatmam lazımWink
Bul
Hitamam tamam anlaşıldı karayolu ile geçmek en iyisi neme lazım o kadar insan benim yüzümden bişi olmasın garibanlara Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
serenay sen okuma buraları şimdi sende istersin balıkHappyHehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
dert etme hocam düzce dediğiniz yer şurası diğer coadmin (serenay)arkadaşla bir gün uğrayıveririz yer içer döneriz
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
evet çok yerinde bir konuyu işaret etmişsiniz. katılıyorum
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:Hitamam tamam anlaşıldı karayolu ile geçmek en iyisi neme lazım o kadar insan benim yüzümden bişi olmasın garibanlara Happy
Bi sapanla işi bitirdim valla Gulumse Gelsin yayınlaaaaaaaaaaaaarHappy
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi