Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
konuyu bu nedenle gönderdim siteye erdem herkes yaptıgı işi ciddiye alması lazım çok kalabalık yerlerde atılıyor oltalar herşey olabilir ben gözümle gördüm adam salladı oltayı arkada bankta oruran adamın kulagına küpe oldu direk karakola gittiler daha kötüsüde olabilirdi ki yazmışsın olan olaylarda var.
burada kötü haberler okumak istemeyiz hepimiz daha dikkatli olsun lütfen.
olay dedigin kaza dedigin 1 saniyelik iş sonrası üzüntü sıkıntı.
Yorumları: 104
Konuları: 6
LeVrEkCi yazdı:konuyu bu nedenle gönderdim siteye erdem herkes yaptıgı işi ciddiye alması lazım çok kalabalık yerlerde atılıyor oltalar herşey olabilir ben gözümle gördüm adam salladı oltayı arkada bankta oruran adamın kulagına küpe oldu direk karakola gittiler daha kötüsüde olabilirdi ki yazmışsın olan olaylarda var.
burada kötü haberler okumak istemeyiz hepimiz daha dikkatli olsun lütfen.
olay dedigin kaza dedigin 1 saniyelik iş sonrası üzüntü sıkıntı.
evet abi bende zaten bu yüzden yazdım bunları en azından belki bundan sonra avlarımızda avlaklarımızda biraz daha dikkatli davranırız
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
evet arkadaşlar heryerde tedbirli dikkatli olmalıyız benimde başıma gelen bir
olay oldu dört arkadaş sazan avı için baraja gittik gittiğimiz yer koy iki arkadaş
koyun karşısında biri yüksekçe bir kayanın üstüne çıkmış uzağa atacak bir ayağıda
özürlü bir şaltırtı duyduk baktık yiğit suyun içinde yanındaki arkadaş olayın farkında
değil ya sağdıç biz balık yakalıcaz adam yüzmeye kalkıyo diye kızıyo güneş tepemize
geçmiş biraz daha geçkalsak arkadaşımız gidecekti aman heryerde dikkatli olalım arkadaşlar.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 899
Konuları: 26
aman dikkat ve hiç bir zaman tedbiri elden bırakmamak lazım uğraştığımız şeyler oyuncak değil en ufak hatada bize veya etraftakilere büyük zarar verebilecek alet ve edavatlar allah korusun iş işten geçtikten sonra hayıflanmak veya dikkat etmek önemli değil.balığa çıkarken yanımıza aldığımız malzemenin yarısından çoğu tehlikeli ve kullanılması özen ve dikkat isteyen şeyler.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Walla dikkatli olan balığa başladığından beri dikkatlidir dikkatsiz olanada 50 kere söylesen aynı tas aynı hamam biz yinede uyarımızı yapalım hani derler bir musibet bin nasihatten iyidir çok doğru ve geçerli bir laf
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Gerçekten çok hassas bir konuya değinilmiş. Nihat abi teşekkürler.
Büyük bir başarıya imza atarak 90 derece yukarı çapariyi atıp yaklaşık 30 metre havalandırdıktan sonra 100 gr. kurşunu kendi kafasına indirip baygınlık geçireni görmüştüm ama gözünün dibine kadar sokanını hiç görmemiştim. Söylenecek pek bir şey yok, çünki insanoğlu fizik kurallarını alt üst etmek için programlanmış
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
ozellıkle kulelıde dıkkmek lazım cok kalabalık ve dar bır alan paylasıma tesekkurler.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
valla dikkat etmek lazım 3 sene önce bende öyle bişey yaşadım.attığımız kurşun 250 gr denize attım oltayı çektim.bu esnada alttaki mandal açılmış makine sararken problem yok oltayı aldım elime.adamda tam önümde tekrar atmak için sıraya giriyor mandal açıkya elimi makineden çekincen yukardan aşağıya kurşun kafasına bir kütledi ben dünyam karardı. sonra bir gırgır konusu oldu herkes takılıyor hastaneye bu kadar gitti felan diye bayağı şamata oldu. o yüzden bende hiç unutamam.
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
vay be çok dikkat etmek lazım.adamın göreceği günler varmış gözü hala yerinde.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 765
Konuları: 45
kaza geliyorum demez işte dikkat etmek lazım hepimize iyi bir ders olur inşallah
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.