Yorumları: 649
Konuları: 57
gerçekten hoş görüntü.
kedilerin resimerine de bayıldım.ne kadar masum duruyorlar
Tırıvırıya HAYIR
Hakan / 1977 / Amasya
Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir!
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
orhan abi süperdi

bu kedi ekmeğini taştan çıkarır,kimseye minnet etmez gibi geliyor,balığını bile kendi yakalıyor

paylaşım için teşekkürler...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Orhan abi götürseydin sende belki enteresan maziyetleri cıkar kedinin
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Boğaziçi yazdı:İşte size balık öğütme makinası. Balığı katur kutur bütün götürür. Elimde her hangi bir torba varsa hemen yanımda.
Hüseyin güzelcede bir kedi vardı yok böyle birkedi görmedim hayatımda sinsimi sinsi hırsızmı hırsız mekanın müdavimiyle acemisini vile tanır acemisine giderdi bir keresinde balığı torbayla çantanın içine koymuştum çantayı kemirip balığı pisletmişti
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
vay be kedi senden bi hastalık kapmışartık peşinini bırakmaz abi...her balıkçının bir kedisi mutlaka vardır..bizimde balık tuttuğumuz mekanda bir kedimiz var tekir,çinekop zamanı istavrit zamanı yediği balığın haddi hesabı yok..kocaman bişi karnı yere dğiyor..onları es geçmemek lazım,payını vermek lazım..paylaşım için teşekkürler..saygılar..rastgele..
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
Orhan Abİ SÜper Yaww GerÇekten Fena AliŞtirmiŞsin Demek Her DÖndÜĞÜnde Balikla Beslemeyİ Kedİcİklerİ. Onlarda Bu Adamin GetİrdİĞİ Yerde Daha Çok Vardir Dİye Merayi ÇÖzmek İstemİŞler Bence
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.