Yorumları: 527
Konuları: 7
paylaşım icin teşekkürler ,,,,,,bu aralar şöyle izmait ceker gibi yemli tekir yapsa cok makbule geçer ama nerde ayda yılda bi tane,mavili perenses bence takım cantasında mutlaka bulunması lazım kesinlikle calışıyor,bu aralar piyasada sıtrake pro rapala markası var aldıgınız mavi perensesin aynı renkte hem dalgıç hem yüzücüleri var fiyatı perensesle yarı yarıya ,piyasaya çıkalı yeni ama cok kullanan var renklerde,kullanışlı tavsiye ederim,,,,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
hüseyin ellerine sağlık sayende balık havadislerini almış olduk.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 765
Konuları: 45
oh valla sürüsüne bereket ne güzel resimler kardeş
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
paylaşım harika olmuş hüseyin malzemelerde kallavi bol balıklara
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
hüseyin resimler çok güzel..sayende boğaz turu yaptım..menekşeler baya irileşmiş...inşallah burdada çıkar zamanı gelmiş demekki..
paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
sağol hüseyin paylaşım için çeşit bolmuş istanbulda bu hafta tekirde nasıl parlatmış kendini ordan.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
balık bu ara biraz azaldı gibi ama her patlama yapabilir.paylaşım için teşekkürler.
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Yine herkes rızkını almış denizden. Görüntüler için teşekkürler Hüseyin. Benim de dikkatimi eşkinalar çekti. Çok küçükler yaw keşke uyarsaydın. Gerçi çoktan ölmüşlerdir ama en azından tutan vatandaşın aklında kalırdı.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
Ne mutlu iyilerden olanlara
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
evet dostum haklısın eşkinalar çok ufak bu çeşit balıkçılara anlatmak lazım bu balıklar 1-2 kilo oluyor yazık günah bu bebek balıkları yakalamak demek lazım ama sonrasındada bu bilinçsiz balıkçılarla da tartışmak var herkez iyi karşlamaya bilir bu tarz balıkçılara medya yolu olsun televizyon yolu ile olsun biliçlendirmek nasıl balıkçılık yapılmasını öğretmek anlatmak lazım bence o eşkinaları tutan balıkçı eşkinanın adını normal boyunun nekadar olduğunu bilmez bilse bence tutmaz konuyu uzatmayalım en önemlisi biliçlendirmek lazım saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Arkadaşlar İstanbul'a her gidişimde 1 günümü mutlaka köprü,Kr.köy,Eminönü ve Sarayburnu'nu dolaşmaya ayırım. Buralarda maalesef sirkü-mirkü bakan yok.Denizden ne çıksa çoğunlukla kovaya giriyor.Mutlaka bilinçli olanlar da vardır aralarında ama çoğunluk böyle. Bir süre önce Galata Köprüsü üzerinde tırıvırı kullanan bile gördüm.Aşırı kalabalıktan dolayı herhalde denetlenemiyor..