Yorumları: 1,277
Konuları: 45
14-04-2012, 14:15
(Son Düzenleme: 14-04-2012, 14:20, Düzenleyen: xfisher.)
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ne varsa eskiden varmış,herşey doğal ve temizmiş.resimler çok anlamlı teşekkürler berkan
Nihat ne yalan söyliyim, İstanbul'un o zamanlardaki halini canlı görebilmeyi çok isterdim.. kimbilir belki böyle bir şansım olsaydı tekrar bu zamana geri dönmeyi istemeyebilirdim bile..
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Bu resimleri daha oncede bir sitede gormustum ve hayran kalmistim ve simdi hayranligim bir kat daha artti kanaryayi altin kafese koymuslar illede vatanim demis sizler icin ISTANBUL neyi ifade ediyorsa benim icinde ANTALYA onu ifade ediyor bir cok ile gittim TURKIYE de ama ISTANBUL a gitmek kismet olmadi eger ISTANBUL u goremeden olursem gozum acik gidecek paylasim icin tesekkurler BERKAN abi...
YaKaMoZ yazdı:kanaryayi altin kafese koymuslar illede vatanim demis sizler icin ISTANBUL neyi ifade ediyorsa benim icinde ANTALYA onu ifade ediyor bir cok ile gittim TURKIYE de ama ISTANBUL a gitmek kismet olmadi eger ISTANBUL u goremeden olursem gozum acik gidecek paylasim icin tesekkurler BERKAN abi...
Antalya da çok güzel bir şehir, birkaç kez geldim, hatta balayımda da Kemer'deydim

Salı günü yine geleceğim şehrinize ama çok yoğun bir toplantı trafiğim olacak, sabahın köründe gelip akşam altıbuçuk gibi dönüş yolunda olacağım.. yani ancak bir öğlen yemeği için zamanım olacak onda da Antalya bölge müdürlüğümüz güzel bir yer ayarlamıştır diye düşünüyorum
İstanbul görülesi bir yer, umarım bir gün gelebilirsin
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
bir amatör balık sevdalısı için alicenin harikalar diyarı gibi fotolar berkancım.sadece üsküdar vapur iskelesinin yanında 70'li yıllarda palamut ve lüferleri leğenlerin içinde çift hesabı satıldığı zamanlar aklımda.aaaaaaaah aah ne günlerdi.haydarpaşa mendireğinden 46 numara ayakkabı boyunda izmaritler yakalıyorduk.
YaKaMoZ yazdı:Bölge müdürlügünüz keşke bizim şirketin restorantlarından birinde yemek ayarlamış olsaydı da görüşme imkanımız olsaydı
Saglık olsun abi inşallah başka zaman görüşürüz...
inan hiç bilmiyrum nerde yemek yiyeceğimizi ama inşallah şöyle güzel Akdeniz balıkları tadabileceğimiz bir yere gideriz
yycolak yazdı:bir amatör balık sevdalısı için alicenin harikalar diyarı gibi fotolar berkancım.sadece üsküdar vapur iskelesinin yanında 70'li yıllarda palamut ve lüferleri leğenlerin içinde çift hesabı satıldığı zamanlar aklımda.aaaaaaaah aah ne günlerdi.haydarpaşa mendireğinden 46 numara ayakkabı boyunda izmaritler yakalıyorduk.
Yalçın abim İstanbulun güzel zamanlarında buralarda avlanma şansını yakalamış olman ne güzel

ben de 20 sene önceki Sarayburnu avlarımı çok özlüyorum, ne bereketli bi yerdi orası..
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Hepsi birbirinden anlamlı birbirinden güzel. Paylaşım için

Sağolasın Ercan abi