01-05-2008, 22:51
Yahu adeletmi bu arkadaşlar bu ne güzellik böyle. Şaka şaka süper olmuş renk kattınız Allah daha keyifli beraberliklerde buluşmayı nasip etsin
H.A.R.U.N-GURHAN-LeVrEkCi 29-30/4/2008
|
01-05-2008, 22:51
Yahu adeletmi bu arkadaşlar bu ne güzellik böyle. Şaka şaka süper olmuş renk kattınız Allah daha keyifli beraberliklerde buluşmayı nasip etsin
01-05-2008, 23:23
nihat abi süpersiniz valla.ızgarayıda yakmışsınız afiyet olsun.pakalım bizde hafta sonu gitmeyi düşünüyoruz.inşallah bizede birşeyler bırakmışsınızdır.
![]()
01-05-2008, 23:52
arkadaşlar çok güzel bir ortam olmuş anlaşılan ....balık zevkinide almışsınız ...işte böyle olduğu zaman bu siteyi çok seviyorum ...ben bunları yaşadım bütün arkadaşlarımında yaşamasını canı gönülden isterim....bu arkadaşlıklar bizi bir birimize daha çok bağlıyıcak...herşey gönlünüzce olsun....tebrikler....
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
02-05-2008, 00:08
ben dedim levrek tutamaz die yanlız sarı kanatlarıda hatır için kabul edelim istanbıla geldiğimde tuttuğum levrekleride ben koyayım fotolarını
![]() ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
02-05-2008, 00:19
araphüso26 yazdı:ben dedim levrek tutamaz die yanlız sarı kanatlarıda hatır için kabul edelim istanbıla geldiğimde tuttuğum levrekleride ben koyayım fotolarınıSayın üyemiz !! Sirküleri hatırlatmak isterim : 1- Adet ve kg.limitleri aşılmış, 2- Amatör balıkçı ticari amaçlı av yapamaz! (av satışa çıkmış) Bu defalık tek ayak üstünde 10 dak.ayakta durma cezası aldınız,tekrarında adminler kuruluna sevkedileceksiniz.Lütfen daha dikkatli olalım ![]() ![]()
02-05-2008, 00:21
![]() ![]() ![]() ![]() 4 dk sonra ceza bitio şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
02-05-2008, 00:25
afiyet olsun burada kıtlık var siz bolluğa düşmüşsünüz
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M ..................YEŞİL TİMSAHLAR...........******** ********
02-05-2008, 00:29
boranmursel yazdı:abi bu arada demeden edemeyeceğim o ilk resimdeki lokantanın adı ne (süleyman usta & yenge)mi yazıyor yoksa benmi öyle okuyorumMürsel benim sofra başında olmam adetten bu aralar iştahımda yok arkadaşları yanlız bırakmıyım diye yedim yani ![]()
02-05-2008, 00:56
Dostum, güzel raporlamışsın olayı teşekkür ederim. Bendeki foto ve videoları Bursaya dönuşte atarım, daha memlekete dönmek kısmet olmadı. Şu an Gebzedeyim yarın İstanbulda görüşmelerim var, aksilik olmaz da uzamazsa cumartesi evimde olurum inşallah.
Bu arada bu akşam Tuzla'daydım, eşkinacıları seyrettim. Sağlam bir kaç eşkina vardı ve teke kullanıyorlardı. Ahh bizim boru kurtları olacaktı şimdi diye hayıflandım ![]() Eşkina avı yapan bir kaç arkadaşla site üzerine konuştuk ziyaretimize gelecekler inşallah. ![]()
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI ![]() Ne mutlu iyilerden olanlara
02-05-2008, 09:06
araphüso26 yazdı: ![]() yoksa sen haaalaaa kamil abiyle görüşmedinmi bak sesi soluğu çıkmıyor kestim sesi çıkamaz kii oda çok uğraştı zamanında hatta yanında yandaşlarıda vardı ikisi bi benle başedemedi kıyımcılar gitti kamil abi adımı kıyımcı koydu ![]() bence sen bi kamil abiyle görüş ![]() yaww hüseyin sabah sabah kahkaha attırdın bana yaww bi 10 dk da ben ceza versemmi nıhahahaaaaaaa ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|