Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
H.A.R.U.N-GURHAN-LeVrEkCi 29-30/4/2008
Yahu adeletmi bu arkadaşlar bu ne güzellik böyle. Şaka şaka süper olmuş renk kattınız Allah daha keyifli beraberliklerde buluşmayı nasip etsin
Bul
nihat abi süpersiniz valla.ızgarayıda yakmışsınız afiyet olsun.pakalım bizde hafta sonu gitmeyi düşünüyoruz.inşallah bizede birşeyler bırakmışsınızdır.Alkis
Bul
arkadaşlar çok güzel bir ortam olmuş anlaşılan ....balık zevkinide almışsınız ...işte böyle olduğu zaman bu siteyi çok seviyorum ...ben bunları yaşadım bütün arkadaşlarımında yaşamasını canı gönülden isterim....bu arkadaşlıklar bizi bir birimize daha çok bağlıyıcak...herşey gönlünüzce olsun....tebrikler....
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
ben dedim levrek tutamaz die yanlız sarı kanatlarıda hatır için kabul edelim istanbıla geldiğimde tuttuğum levrekleride ben koyayım fotolarınıMahcupnihat levrek nası tutulurmuş gör ........valla süper zaman geçirmişsiniz tebriklerAlkisRose

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:ben dedim levrek tutamaz die yanlız sarı kanatlarıda hatır için kabul edelim istanbıla geldiğimde tuttuğum levrekleride ben koyayım fotolarınıMahcupnihat levrek nası tutulurmuş gör ........valla süper zaman geçirmişsiniz tebriklerAlkisRose
Sayın üyemiz !!
Sirküleri hatırlatmak isterim :
1- Adet ve kg.limitleri aşılmış,
2- Amatör balıkçı ticari amaçlı av yapamaz! (av satışa çıkmış)
Bu defalık tek ayak üstünde 10 dak.ayakta durma cezası aldınız,tekrarında adminler kuruluna sevkedileceksiniz.Lütfen daha dikkatli olalım BoboBobo
Bul
HiNayirolamazsayın adminler özür dilerim valla bi daha olmaz eskişehire dönüş parası yoktu mecburiyetten oldu...AffetRose

4 dk sonra ceza bitio
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
afiyet olsun burada kıtlık var siz bolluğa düşmüşsünüz
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
boranmursel yazdı:abi bu arada demeden edemeyeceğim o ilk resimdeki lokantanın adı ne (süleyman usta & yenge)mi yazıyor yoksa benmi öyle okuyorum SmileSmileSmile çok hoşuma gitti valla ismi Smilesüleyman usta ismini yazmış iyi güzelde yenge ne oluyor bari onunda ismini yazsaymış tam olacakmış valla hafiften kılıbıklık sezdim lokanta sahibinde Smile

bide harun abi ve gürhan abiye bakıyom devamlı sofra başındalar iyi tatil yapmışlar valla kafadan 3-5 kilo almışlardır artıkSmile herşey gerçekten süper olmuş valla kıskanmamak elde değil
Mürsel benim sofra başında olmam adetten bu aralar iştahımda yok arkadaşları yanlız bırakmıyım diye yedim yani Happy Bak her resimde Nihatın tabağıda duruyor çayıda
Bul
Dostum, güzel raporlamışsın olayı teşekkür ederim. Bendeki foto ve videoları Bursaya dönuşte atarım, daha memlekete dönmek kısmet olmadı. Şu an Gebzedeyim yarın İstanbulda görüşmelerim var, aksilik olmaz da uzamazsa cumartesi evimde olurum inşallah.
Bu arada bu akşam Tuzla'daydım, eşkinacıları seyrettim. Sağlam bir kaç eşkina vardı ve teke kullanıyorlardı. Ahh bizim boru kurtları olacaktı şimdi diye hayıflandım Big Grin
Eşkina avı yapan bir kaç arkadaşla site üzerine konuştuk ziyaretimize gelecekler inşallah. Big Grin
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Ne mutlu iyilerden olanlara
Bul
araphüso26 yazdı:HiNayirolamazsayın adminler özür dilerim valla bi daha olmaz eskişehire dönüş parası yoktu mecburiyetten oldu...AffetRose

4 dk sonra ceza bitio
Heheyaa pantolon balıkçısı resimlerle bile levrek tutamadın sirküleri delecek resimler koydun demekkiii levrekciyle uğğraşşşmamakk gereekkk.
yoksa sen haaalaaa kamil abiyle görüşmedinmi bak sesi soluğu çıkmıyor kestim sesi çıkamaz kii oda çok uğraştı zamanında hatta yanında yandaşlarıda vardı ikisi bi benle başedemedi kıyımcılar gitti kamil abi adımı kıyımcı koydu Hehe.
bence sen bi kamil abiyle görüş Smile bu arada benim tuttuğum levreğin kg su 70 ytl den aşagıya tezgahta satılmaz has ve has deniz levreğidir ve 4 kg üstüdür senin bu resimdekiler yetiştirme yada bayat hahahahahahaha.
yaww hüseyin sabah sabah kahkaha attırdın bana yaww bi 10 dk da ben ceza versemmi nıhahahaaaaaaa BoboBobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,816 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  3-7/10/2016 mavruşgil,levrekci lüfer avı LeVrEkCi 33 2,990 18-10-2016, 11:08
Son Yorum: turna
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,548 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  18-22 nisan sarıkanat avı.levrekci. LeVrEkCi 29 2,411 30-04-2016, 17:13
Son Yorum: yycolak
  3-5 kasım 2015 levrekci mavruşgil sarıkanat avı LeVrEkCi 24 2,734 24-11-2015, 10:41
Son Yorum: LeVrEkCi
  ekim 2015 murki-mavruş-levrekci avı LeVrEkCi 37 5,086 27-10-2015, 15:57
Son Yorum: ANTALYALI07
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,145 09-10-2015, 22:51
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,629 09-10-2015, 22:40
  28\08\2015 levrekci levrek avı LeVrEkCi 27 3,320 11-09-2015, 17:52
Son Yorum: BALIK and OZAN
  17\11\2014 Levrekci palamut avı LeVrEkCi 19 3,421 04-12-2014, 00:40
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi