Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
turna ve mercan avı
güzel bir gün gecirmıssınız abi devamını dilerim resimlerde güzel olmus rasgele
BİZ ÜÇ KİŞİYİZ BEN ,KEYFİM ve KAHYASI........;Seerf
Bul
abi tebrikler güzel olmuş. levreğe üzülme, Nihat' ın tavsiyelerini dinle bir dahaki sefer teknede olur inş.
Bul
fikret abi eline emeyine saglık gercekten güzel balıklar tekrar rast gelsin afiyet olsun,,,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
anlatım harikabalıklarda süper.ellerine sağlık.devamını bekleriz.
Bul
Fikret usta senmi kaçırdın o levreği benmi kaçırdım sanki yanındaymışım gibi hop oturup hop kalktım kimbilir nasıl birşeydi senin şimdi rüyalarına girer o kafanı kemirir hehe neyse sağlık olsun diğer balıklarda güzel ayrıca balık olduğunda sırtı kadar zevkli birşey yok ben bilirim
Bul
fikret abi muhteşem bir av olmuş,o mercanlar ne oyle fangri olmuş,yan, yada trança...
maşallah abi turnalarda süper,kaçan levrek de olsaymış bu av tarih yazardı benceSmile
abi gerçekten mercanlara hasta oldumSmileafiyetler olsun,şansın bol olsun..rastgele..
bu arada abi mercanları kaç metre derinlikte yakaladınız..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
[quote=ANTALYALI07]fikret abi muhteşem bir av olmuş,o mercanlar ne oyle fangri olmuş,yan, yada trança...
maşallah abi turnalarda süper,kaçan levrek de olsaymış bu av tarih yazardı benceSmile
abi gerçekten mercanlara hasta oldumSmileafiyetler olsun,şansın bol olsun..rastgele..
bu arada abi mercanları kaç metre derinlikte yakaladınız..[/Qaytekin arkadaşım mercanlar yaklaşık 50yada 55metrede alındın genelde buranın derinlikleri 60 metre oluyor tabiki dağada açık sulara gidersenb bu derinlikler değişiyor rast gele...
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Fikret usta senmi kaçırdın o levreği benmi kaçırdım sanki yanındaymışım gibi hop oturup hop kalktım kimbilir nasıl birşeydi senin şimdi rüyalarına girer o kafanı kemirir hehe neyse sağlık olsun diğer balıklarda güzel ayrıca balık olduğunda sırtı kadar zevkli birşey yok ben bilirim

harun arkadaşım rüyalarıma girdi yalan yok nasip değilmiş okadar ayrıca sırtının zevkini bilmen çok hoşuma gitti sadece onu yaşayan bilir saygılar rast gele...
Bul
meteor yazdı:abi tebrikler güzel olmuş. levreğe üzülme, Nihat' ın tavsiyelerini dinle bir dahaki sefer teknede olur inş.

orhan tabiki bilmek bilmemekten dağa güzeldir bunlar bizlere derz oldu umarım dediğin gibi olur tekne ya nasip rast gele...
Bul
fish or die yazdı:fikret abi tebrikler gerçekten harika macera olmuş Alkis balıklar şahane mercan bitanesi bir kişiyi tıka basa doyurur azdaha büyüsemiş trança olcakmış Smile elinize sağlık bereketli olsun. turnalarda taze taze ne gider ama ahhahaaaahhh org. inş.yakalırz güzel balıklar.şimdiden kurtlandımmm

murat teşekkürler giderini yaptım bizde trança niyetine yedik rast gele pazar günü iyi hazırlan...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19.12.2016 tahsinmersin Mercan avı tahsinmersin 25 2,325 22-01-2017, 14:14
Son Yorum: tahsinmersin
  25.11.2016 tahsinmersin,tekneyle Mercan avı tahsinmersin 28 2,352 22-01-2017, 14:13
Son Yorum: tahsinmersin
  19 Mayıs kısa turna avı kovboy 6 1,899 24-05-2014, 08:38
Son Yorum: orhanekmekci
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 1,977 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  Yakın avlakta turna avı: muratcoskun 4 1,452 24-07-2013, 07:41
Son Yorum: bucalıfikret
  selimiye köyü mercan va lambuka avım. bucalıfikret 9 2,152 21-09-2012, 09:36
Son Yorum: yycolak
  selimiye'den mercan avım. bucalıfikret 21 3,377 17-09-2012, 23:39
Son Yorum: bahriyeli
  nihayet istediğim turna egenindibi 27 3,322 18-08-2012, 21:22
Son Yorum: egenindibi
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,896 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  az biraz mercan orhanekmekci 35 4,774 04-03-2012, 21:49