Yorumları: 15,531
Konuları: 117
ben büyük küçük keserim abi hiç dinlemem kenarda ölmesi insanın suda boğulması gibi bir şey kesince daha az acı çeker gibi gelio tabii bu olay kenarda yav ilker senin başka işin yokmuydu yavv canın sıkıldı heralde allah allah okuyanlarda caniler ordusu nvar sanacak
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
En iyisi kovada suyunu süzüp bir 15 -20 dkk uzaklaşmak
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
H.A.R.U.N yazdı:En iyisi kovada suyunu süzüp bir 15 -20 dkk uzaklaşmak
kovanın ağzını kapat harunum

organizasyonda gördüm kargalar balıkları çalıo... bişi kalmaz valla

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 6
Konuları: 0
mudanyada 2 3 kilo istavriti kayıkta temzliyolar. gözlerinin hemen üzerinde beynin denk geldiği kısmı sıkınca balık anında hareketsiz kalıyo. bi yerde okumuştum tam net hatırlamıyorum ama balıkta sinir sistemi olmadığından vücuduna yara aldığında acı çekmiceğini yazıyodu. genede ben sudan çıkarıp ölmesini bekliyorum
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
H.A.R.U.N yazdı:He walla İstanbulda boğazda ikamet eden kargalar çok sosyetik balık yiyor birde bayağı ustalar bu konuda kovanın içinden çok güzel çalıyorlar
karabataklarda çapariden istavrit çalmayı öğrenmişler zamanla.

balık kanaldayken aç kalıyorlar tabi kışın.
Yorumları: 1,618
Konuları: 37
Küçük balıklar çabuk ölürler.Büyük balıklar çok geç ölürler.Bilhassa sazan en geç ölenidir,bunun için en kolayı bıçak tersiyle kafalarına iki vuruş yapmak en doğrusudur.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
İlker konuya böyle bakıcak olusak tabiiki hoş olmuyor ama bu avın vazgeçilmezi. Ayrıca balıklar bizim düşündüğümüz anlamda acı çekmezler onlarda sinir minir yok
Yorumları: 1,372
Konuları: 32
Valla bende acıyorum ama canlı canlı temizliycek halimiz yok. Ölmesini bekleyecek zaman olmayınca bıçağın tersiyle kafasına sertçe vuruyorum, hareketsiz kalıyor.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ercan abi haklısın balıklarda sinir sistemi yoktur .bu yuzden kovada veya livarda bekletirim .bu zamana kadarda hiç kafama takılmadı .ama büyük balıksa kafaya kodummu odunu biter yada şak bıçak kafa ayır .bu kadar basiit .kanundur o acı çekecek dersen. mağarada inzivaya çekilcen
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET