Yorumları: 490
Konuları: 26
aslında rus kefali 2 sene önce temmuz ayında yine yapmaya başlamıştı. eskisi kadar olmasada vardı ama voli tekneleri 2 tır yakalayıp kayseriye yem fabrikalarına gönderdiklerinden beri 1 tane bile yok artık. daha da olacağını sanmıyorum.
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981
İnce misina büyük balık.Usta işi
Yorumları: 35
Konuları: 3
çarpma olayının şu türüne karşıyım mesela bogazda atıyolar gece yarısı filan akıntı çok oldugu için bedene baglıyolar çarpmaları 10 15 civarı sallıyolar bende yakaladım böyle bi kaç kere tabi zargana v.b gibi balıkların derilerinde ince pul oldugu için çekene kadar yırtılabiliyo ama bu kefalde geçerli degil pulu kalın oldugu için bilen bilir büyük balıkta çarpmayı attıgın zaman hedefi ayarlarsan vurursan bi daha çıkması çokkk zor yani kaçamaz ben hiç kaçırmadım
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Bende ilk lüferimi kofana olarak almıştım bakırköy sahilinden
benim ilk yakaladıgım balık kaya balıgıydı misinadaki titremeye hasta olmuştum nerden bilirdim hastalık oldugunu ama iyi bi hastalık
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
yalova tatar yazdı:ahmet ruslar gelmezler artıkta.israiller gelir onların peşine düşmek lazım.
gelİr gelİr rus da gelİr İsraİlde yeter kİ getİrmesİnİ bİl kardeŞİm.
ruslar buraya gelmesede ben 3 haftaya kadar rusyaya gidiyom devuşka(kız) lara selamlarınızı sölerim merak etmeyin ama israillilere karışmam onlarıda sizler getirirsiniz artıkın
Yorumları: 123
Konuları: 10
yalova tatar yazdı:ahmet ruslar gelmezler artıkta.israiller gelir onların peşine düşmek lazım.
geçen sene ağvada rus kefali yakalandı. bu sene poyraz malesef izin vermiyor deneme yapmaya
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli