Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbuldayım
Evet bugün ALLAH nasip ederse niyazi ile görüşeceğim yer galata köprüsü heralde orda biryerde buluşuruz..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
fish or die yazdı:ooo ahmet abi hadi hayırlısı artık herkes buluşup kaynaşıyo vay be süper gerçekten ya niyazi abiyede çok selamlar AlkisAlkisSeerfSeerf muhabbetiniz bol olsun, aman pantolon balığına dikkat tam zamanı şimdi Smile

Eyvallah muratım saolasın hepimizin muabbeti bol olsun...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Evet dün nihatla görüştüm yavaş yavaş site sakinleriyle yakın temasa geçmeye başladık, inşallah ileriye doğru bu dahada genişleyecek...Hüseyin burda resim atmam için resim boyutlarını küçültmem gerek o yüzden burdada o kadar vaktim yok inşallah eskişehire dönünce yollarım..Happy
Galatada saat 13.00 da buluşacağız gelmek isteyen olursa telefonumu veriyorum..

tel: 0 536 241 37 32

isteyen gelsin tanışmış oluruz..
görüştüğün tüm arkadaşlara selamlar ahmet iyi muhabbetler
balığa fırsatınız olursa rastgele şimdiden.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
hadi size rastgele galatada bulamazsanız niyazinin çok yerleri var oralara götürür seni.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ahmet abiyle dün tanışma fırsatımız oldu gerçi işyerime gelmesi zor oldu ama sonuçta saolsun geldi çok memnun oldum inşallah zamanla herkesle tanışma fırsatımız olur.
Bul
uzun bende bekliom iş yerine gel tanışalım ayıp oluo benim iş yerine hiç gelmion kıskandırma adamıWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:uzun bende bekliom iş yerine gel tanışalım ayıp oluo benim iş yerine hiç gelmion kıskandırma adamıWink
valla hüseyin geldi ama pişman olmuştur istanbulda cumartesi günü aksaraydan sarıyere gelmek istanbuldan tekirdağa gitmek kadar zaman alır baya uzun bir yolculuk yaptı saolsun varolsun Smile
Bul
Uzun hoş heldin sefa getirdin yaw kusurumuza bakma keşke önceden haberim olsaydı ona göre zamanlama yapardım sabah Nihatın oradaydım sonra bir iş durumu vardı oraya geçtim kısmet işte inş. görüşmek ümidiyle
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi