Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istanbulda 1 günüm.
senin için çok iyi olmuştur..istanbulda olmak güzel..gel abi yerleş istanbula..gideriz balığımıza yaparız muhabbetimizi..
Seerf
Bul
İlker güzel kareler için teşekkürler, bu kareleri canlı gözle görmek gibisi yok bilmiyorum belki bana öyle geliyordur, her istanbula gidişimde bakarım buralara yine gideyim yine bakarım ne bileyim doymuyor gözüm.. paylaşım için teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ilker abi güzel resimler yakalamışsın yine rasgele süper yani özellikle.Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
evet ilker kardeşimiz islambolumuz gerçektende çok güzel hoş geldiniz.
Bul
istanbulda çok güzel ama ben yaşayamam.Sadece ve sadece gezmek,tozmak için bir yer.işi gücü olanlar ordaki strese nasıl dayanır bilemiyorum.Bu konuda ankara bana daha cazip geliyor.iş yerleri genelde kızılayda toplanmıştır ve kızılaya ulaşım her yerden tek vesaittir.Trafik derdi yok.olsada en fazla bekleyeceğin 10-15 dk dır. insanın orda ömrü kısalır ya.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
güzel kareler ilker abi, teşekkürler
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
ilker abi çok güzel resimler,buram buram istanbul.nihat abi ve harun abiylede iki lafın belini kırsaydın daha güzel olurdu,işler yetişmemiş,sağlık olsun..bende bir eğitim filen çıksın diye bekliyorum istanbula ama çıkmıyor şansya. bizim arkadaşlardan 2 hafta önce eğitime gittiler istanbula..bir bize rastlamadı...kader..paylaşım için teşekkürler...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:ilker abi çok güzel resimler,buram buram istanbul.nihat abi ve harun abiylede iki lafın belini kırsaydın daha güzel olurdu,işler yetişmemiş,sağlık olsun..bende bir eğitim filen çıksın diye bekliyorum istanbula ama çıkmıyor şansya. bizim arkadaşlardan 2 hafta önce eğitime gittiler istanbula..bir bize rastlamadı...kader..paylaşım için teşekkürler...
aytekin bende sayısal falan çıksa diye bekliyorum şöyle antalyada bir 15 gün geçirsem diyede ne yazık çıkmıyor Smile
Bul
hehehe abi sayısal işi zor ya bende bekliyorum birşeyler gece rüya göreyim ak sakallı dede numaraları söylesin diye ama nafile,çalışmadan bize başka bişey yok,allah izin verdiği süre çalışırız Smileelbet birgün istediğimiz yerlere gideriz,
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbulda 1 Pazar Ne Yapılır (klip) sevimli34 27 5,602 12-02-2011, 18:17
Son Yorum: sevimli34
  İstanbulda av yeri ufuktan26 42 5,227 23-08-2009, 07:05
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: