Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hücrenin içindeymişsiniz gibi
köylüm bende play yaptım çıktı
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Firefox kullanmıyorum ama alakası olmaması lazım.PC de ''Orbit Downloader'' yüklü.Dosya indirme yöneticisi.Linki tıkladığımda devreye girip dosyayı indiriyor.Neyse Başka PC de izlerim artık.Teşekkürler Nihat.
Bul
Lakerda yazdı:Firefox kullanmıyorum ama alakası olmaması lazım.PC de ''Orbit Downloader'' yüklü.Dosya indirme yöneticisi.Linki tıkladığımda devreye girip dosyayı indiriyor.Neyse Başka PC de izlerim artık.Teşekkürler Nihat.
bizde bişey indirmiyor işte mehmet abi direk seyrediyoruz yani.
Bul
nihat müthiş bir video.animasyona benzettim.görselin yanında müziği de çok hoş.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
nihat paylaşım için teşekkür ederim gerçekten çok ilginç.ben seyrederken bir tuhaf oldum Gulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Hücrelerimizde ne faaliyetler oluyor Haberimiz yok
Bul
HiMüthiş Güzel bir animasyon.Bence Pink Floyd tarzı bir müziğe de çok güzel bir video-klip olur.Ya da Güzel bir gitar solosunu görsel olarak çok iyi süslerdi.Gerçekten hücrenin içini çekebilselerdi çok daha acayip görüntüler izleyebilirdik.Hatta hayatın tüm sırlarını çözmüş olurduk.SiyirdimTeşekkürler Nihat.AlkisÇok etkileyici gerçekten de.
Bul
İşte gördüğünüz gibi son derece karmaşık gözüken bu yapıdan neler neler ortaya çıkarılıyor saçımızın tek bir telinden alınan hücreden tüm genetik yapımız DNA Sarmalımız yani her şeyimiz ortaya çıkıyor. Hatta ileride yaşayabileceğimiz rahatsızlıklara kadar bulunabiliyor. Son yıllarda bir çok önemli vaka bu yöntem kullanılarak aydınlatılıyor. Videoya gelince çok güzel bir görsel sunum. Teşekkürler Nihat
Bul
Çok güzel paylaşım için teşekkürler.
Bul
Nihat bey bilgiler için teşekkürler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Alabalık İstavrit Gibi Yenmez aygroup 28 4,552 19-01-2009, 19:45
Son Yorum: aygroup
  Hiç Bir Şey Göründüğü Gibi Değildir ! araphüso26 10 2,288 09-02-2008, 17:55
Son Yorum: araphüso26

Hızlı Menü: