Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 haftalık erdek turanköy tatilim
çok güzel yerle abi tadını çıkardık yani SmileSmile
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Tatilin tadını cıkarmışsın Allah içine sindirsin.Balıklar içinde afiyet olsun,rasgele.
Bornova - izmir
Bul
Doktor hoşgeldin.Çok keyifli bir tatil geçirdiğin anlatımından belli oluyor.Kafan rahatlamış. (Kopma,sarmalara bile uzun bir süre aldırış etmezsin artık [Resim: icon7.gif])
Rastgele..
Bul
dr.hoş geldiniz..anlattığımız kadar var sanırım.ama balık zamanını denk getiremediniz..olsun..kafayı dinlediniz..dahası buralarda inşallah...

BALIK TUTMAK, TEDAVİ OLMAKTIR.
Bul
Vallahi süper tatil yapmışsınız. Ben deniz kenarında oturmama ragmen daha ayagımı bile sokamadım denize... Darısı başımıza...
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
En başta tatilinin güzel geçtiğine sevindim, istediğin balıkları tutamasanda en azından yer keşfini yapmışsın, her şey için teşekkürler doktorum...Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Cok güzel görüntüler,
teşekkürler,
teşekkür ederim dostlarım cidden çok güzel yerler herkese tavsiye ederim mesut abi anlattığınız dan dahada güzel bi yer valla gidip görmek lazım saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Eren keyifli bir tatil olmuş gözlükle görerek geçen sene bende avşada tutmuştum oradada aynıydı küçük balıklar
paylaşım için teşekkürler yalovada devam ava
Bul
eren hoş geldin tatilin güzel geçmesi harika balıkta kısmetin olmamış olsun,ilk birici resim kayaların oldugu yerden yücel ve yaşarla birlikte orandan 5 adet eşkina aldıgımız yer olması lazım.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2011 turanköy Kamil ILIPINAR 99 12,072 11-01-2012, 10:39
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Sabah 05:00' da Turanköy' de karagöz avlayanlar Promete 31 6,549 16-07-2008, 23:50
Son Yorum: ilerya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi