Yorumları: 210
Konuları: 16
f.mehmet koray sevgili abim bende ki fotolar bu kadar ama diğerleri yarın yayınlanır umarım beyenirsin.....ama bizim için öncelikle dostluk ve kaynaş ma önemli.hele bir de böyle usta abilerimle beraber olmak avdan daha önemli
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
İki günlük program çok güzel geçmişe benziyor, inanıyorumki raporla gelecektir, mini organizasyona katılan herkese çok teşekkürler.
Bu organizasyonda emeği geçen çanakkaleli dostlarımızıda kutlamamak olmaz sizleri tebrik ediyorum..

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 165
Konuları: 12
Çanakkale Saros çok güzel bir yermiş daha gitmek görmek nasip olmadı oraları ama resimlere bakılırsa güney sahillerinden hiç farkı yok. Ayrıca güzel mini bir organizasyon olmuş dostluk için bu tarz buluşmalar güzel oluyor. Resimlerin devamını bekliyoruz.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
FreeSouL yazdı:f.mehmet koray sevgili abim bende ki fotolar bu kadar ama diğerleri yarın yayınlanır umarım beyenirsin.....ama bizim için öncelikle dostluk ve kaynaş ma önemli.hele bir de böyle usta abilerimle beraber olmak avdan daha önemli
fırat kardeşim sonuna kadar katılıyorum sana önce dostluk muhabbet balık sonraki aşama, bizim foça organizasyonunu yaptığımızdada ilk amacımız buydu diğer bütün org.olduğu gibi. Sende bir göz at müsait olduğunda.çok güzel dostluklar abi kardeş ilişkileri geliştirdik bu sitede. Hep diyorum hepimizin çoğu ilde gittiğinde kapısını çalabileceği dostlar abiler var.

Oktay abi böyle güzelliklere vesile olduğun için tekrar teşekkür ediyorum sana
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
güzel görüntüler ayrıntıları daha sonra inceleriz

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 364
Konuları: 9
Yorumları: 107
Konuları: 3
ya nihat abi ben kaçırdım sizinle tanışmayı

ama biliyorsundur abimin yerine ben gittim g.adaya dalışa grup vardı.inşallah birdaha sefere tanışırız

Yorumları: 6,298
Konuları: 143
valla fırat arkadaşım ve ailesine gönülden teşekkürler..misafirperverlikleri için,giden dostların ne kadar eğlendiği günün ne güzel geçtiği,yüzlerinden belli oluyor..dostluk, arkadaşlık,misafirperverlik budur,paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
fırat konu için teşekkürler harşey için teşekkürler,öyle bir 2 gün geçirdikki sayenizde unutulmazdı.
bu konu hakkında tüm rapor ve resimleri birkaç gün içinde hepsini göndereceğiz inanın akıllara zarar görüntüler resim ve videolar var.
ben sarozdan ereğliye yeni geldim diğer arkadaşlar yoldalar bi dinlenelim hepsini göndereceğiz balık ta var görüntüde var hele hele sinaritler offff offf.
burak senide tanımayı çok istedik ama kısmet değilmiş iş önce gelir inşallah birgün tanışmak dileğiyle.
teşekkürler
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
turna yazdı:Ortada balık yok.
var mehmet abi var ama böyle bir gurup biraraya gelince önce dostluk kısmını ön plana çıkartmak istedik sonrasında balık raporlarıda gelecek hemde ne balıklar var merak etmeyin gelecek hepsi.