Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sitemizden çok değerli abilerim sarosa ziyaretimize geldi
f.mehmet koray sevgili abim bende ki fotolar bu kadar ama diğerleri yarın yayınlanır umarım beyenirsin.....ama bizim için öncelikle dostluk ve kaynaş ma önemli.hele bir de böyle usta abilerimle beraber olmak avdan daha önemliAlkis
Bul
İki günlük program çok güzel geçmişe benziyor, inanıyorumki raporla gelecektir, mini organizasyona katılan herkese çok teşekkürler.Wink

Bu organizasyonda emeği geçen çanakkaleli dostlarımızıda kutlamamak olmaz sizleri tebrik ediyorum..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Çanakkale Saros çok güzel bir yermiş daha gitmek görmek nasip olmadı oraları ama resimlere bakılırsa güney sahillerinden hiç farkı yok. Ayrıca güzel mini bir organizasyon olmuş dostluk için bu tarz buluşmalar güzel oluyor. Resimlerin devamını bekliyoruz.
Bul
FreeSouL yazdı:f.mehmet koray sevgili abim bende ki fotolar bu kadar ama diğerleri yarın yayınlanır umarım beyenirsin.....ama bizim için öncelikle dostluk ve kaynaş ma önemli.hele bir de böyle usta abilerimle beraber olmak avdan daha önemliAlkis

fırat kardeşim sonuna kadar katılıyorum sana önce dostluk muhabbet balık sonraki aşama, bizim foça organizasyonunu yaptığımızdada ilk amacımız buydu diğer bütün org.olduğu gibi. Sende bir göz at müsait olduğunda.çok güzel dostluklar abi kardeş ilişkileri geliştirdik bu sitede. Hep diyorum hepimizin çoğu ilde gittiğinde kapısını çalabileceği dostlar abiler var.Alkis Oktay abi böyle güzelliklere vesile olduğun için tekrar teşekkür ediyorum sana Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
güzel görüntüler ayrıntıları daha sonra incelerizAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
helal olsun sana fırat misafir perverlik budur tebrik ederim ya zıpkınla birkaç iri balık çıkarsaysın iyi olurdu yinede güzel bravoAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
ya nihat abi ben kaçırdım sizinle tanışmayıSnifsinfama biliyorsundur abimin yerine ben gittim g.adaya dalışa grup vardı.inşallah birdaha sefere tanışırızAffetHappy
Bul
valla fırat arkadaşım ve ailesine gönülden teşekkürler..misafirperverlikleri için,giden dostların ne kadar eğlendiği günün ne güzel geçtiği,yüzlerinden belli oluyor..dostluk, arkadaşlık,misafirperverlik budur,paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
fırat konu için teşekkürler harşey için teşekkürler,öyle bir 2 gün geçirdikki sayenizde unutulmazdı.
bu konu hakkında tüm rapor ve resimleri birkaç gün içinde hepsini göndereceğiz inanın akıllara zarar görüntüler resim ve videolar var.
ben sarozdan ereğliye yeni geldim diğer arkadaşlar yoldalar bi dinlenelim hepsini göndereceğiz balık ta var görüntüde var hele hele sinaritler offff offf.
burak senide tanımayı çok istedik ama kısmet değilmiş iş önce gelir inşallah birgün tanışmak dileğiyle.
teşekkürler
Bul
turna yazdı:Ortada balık yok.
var mehmet abi var ama böyle bir gurup biraraya gelince önce dostluk kısmını ön plana çıkartmak istedik sonrasında balık raporlarıda gelecek hemde ne balıklar var merak etmeyin gelecek hepsi.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sazanlar geldi balıkcı uğur 51 8,034 15-06-2016, 13:44
Son Yorum: rusan
  marya geldi yalova tatar 12 2,214 12-12-2014, 16:25
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Barakuda da geldi. 5 Kasım 2012 Torik Orhanbaba 34 5,103 06-01-2013, 18:13
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  24-09-2012 granyozlar geldi. bucalı 62 6,658 30-09-2012, 10:58
Son Yorum: Krizoberill
  paşalar geldi bucalı 81 9,125 19-09-2011, 23:37
Son Yorum: merttekol
  Hasanlar Barajı Raporu (Değerli misafirim Tatar Erden) kılçık 79 13,631 11-02-2009, 22:39
Son Yorum: çoban77
  yeni geldi bunlar  canlııı ::):):) tomy77 27 4,476 12-09-2007, 21:34
Son Yorum: ANTALYALI07
  Çinekop Geldi...... ALİCO 4 2,041 09-11-2006, 14:11
Son Yorum: derhan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi