Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hasanlar Barajı Raporu (Değerli misafirim Tatar Erden)
Dün akşam barajdan balıktan dönmüş, yakaladığım balıkları yemekle meşguldüm. Telefonum çaldı. Arayan Tatar Erden. Düzcede öğretmen evindeyim dedi. Çok sevindim tabi. Biraz atıştırdıktan sonra öğretmenevine gittim. Kartal organizasyonundan sonra hiç görüşememiştik. Çok güzel yeme içme muhabbet ettik.(Fotolar Tatarda gönderecek)
Ertesi gün(bu gün) Hasanlar Barajına gitmeye karar verdik. Yığılca sapağında buluşup yola koyulduk. Saat 12 gibi barajdaydık. Erzakları yerleştirdikten sonra oltaları hazırladık ve suya saldık. Tam olarak mevsimi değil ama yinede birbir bazen ikişer barajın meşhur balığı Akbalıkları almaya başladık. Saat 15.30 gibi balıkları temizlemeye başladım. Bu arada Erden Bey tutmaya devam ediyor tabi. Saat 16 da balıklar hazırlanıp tavaya dizildi ve pişmeye başladı. 3 tava balık pişirilip afiyetle yenmeye başlandı. Saat 17 30 gibi Erden Beyin iki arkadaşı geldi. Onlarda pişen son tavadan nasiplendi. Saat 18 gibi toparlandık. Arabaların yanında vedalaşıp ayrıldık.
Benim için dostluk, muhabbet, av hepsi birarada harkulade bir gündü bu gün. Tatar Erden'e çok çok teşekkür ediyorum. Dostluk ve muhabbetimiz daim olsun diyorum.
(Fotoların bir kısmını yolluyorum, diğer kısmı değerli arkadaşım abim Tatar Erden tarafından foruma atılacaktır) Saygı ve sevgilerimle.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
hocam güzel muhabbet olduğuna eminim tatar olurda muhabbet olmazmı..fakat gölün durumuna üzüldüm her yeer plastik ve pet şişe tatar işide bulmuş ha istavrit ha akbalık balık olsun nası olursa olsun diğer resimleri sabırsızlıkla bekliyorumAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Fotoları biraz geciktirdim. Piksellerini düşürmek için uraştım. Özür.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
bizdede kabahat var hocam resimleri görünce balıklama daldım konuya neyse tatarın sayesinde sizide yakından tanıdık sesinizide duydukWink balıklarda nar gibi olmuş mübareklar
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:hocam güzel muhabbet olduğuna eminim tatar olurda muhabbet olmazmı..fakat gölün durumuna üzüldüm her yeer plastik ve pet şişe tatar işide bulmuş ha istavrit ha akbalık balık olsun nası olursa olsun diğer resimleri sabırsızlıkla bekliyorumAlkis

Valla Hüseyin ne desn haklısın. Bizde barajın durumuna çok üzülüyoruz. Gölü besleyen çay yukardan köylerin içinden geliyor ve malesef bütün pisliği göle taşıyor. Tahliyelerde kapatılınca çöp birikmiş. Her zaman böyle kirli değildir.
Tatarın muhabbeti konusunda yorum yapmama gerek yok sanırım. Onu herkes tanıyor.
Tatar yarın yalovaya dönecek sanırım yarın diğer fotolarda yüklenir
Bul
araphüso26 yazdı:bizdede kabahat var hocam resimleri görünce balıklama daldım konuya neyse tatarın sayesinde sizide yakından tanıdık sesinizide duydukWink balıklarda nar gibi olmuş mübareklar
Bende tanıştığımıza çok memnun oldum. İnşallah görüşürüz.
Bul
Çok güzel bir gün olmuş...Tebrikler...
Bul
aygroup yazdı:Çok güzel bir gün olmuş...Tebrikler...

Teşekkürler Ahmet Abi
Bul
Dostluk , muhabbet , balık hepsi şahane . Tebrikler...
Sazanları özledim...
Bul
guzel bir gun gecirmissiniz tebrikler.
Erden abinin oldugu yerde sohbet eksik olmaz zaten
1980 Sirinyer Izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,858 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Ömerli Barajı sazan avı muhammed tr 22 7,738 06-09-2012, 16:53
Son Yorum: YaKaMoZ
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,900 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 6,084 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 7,092 22-07-2012, 01:24
Son Yorum: araphüso26
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,723 23-08-2011, 13:02
Son Yorum: nihatkr
  3 Ağustos Boğaz raporu H.A.R.U.N 25 5,112 09-08-2010, 12:29