Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mırmır Kumburgazda
H.A.R.U.N yazdı:Ruşencim sağol nerelerdesiniz çalışıyormusun şu turnayı nezaman alacağız
geliyormusunuz erdek org ye

Harun abi avcılarda bir internet kafede çalışıyorum. Çarşamba gunlerı ızınlıyım.Musaıt oldugun bır salı aksamı beraber balıga gıdersek cok sevınırım.Vaktın varsa sabahlarızda. Turna nerde cıkıyor bılmıyorum.Okuldan hocaları balıga goturdugumde bızım daha once turna tuttugumuz yere bakmıstım ama once kurumus , kuruduktan sonra sazlar ve yesıl otlar cıkmıs (asırı derecede fazla) sonra da bıraz su dolmus.Tekrar turna yapar mı orası bılmıyorum ama kaşık cekmek ıcın ortam hıc musaıd degıl.ama ıstersen sazan ya da yayına gıdelım Big Grin organızasyon ıcın hıc bır fıkrım yok.Her zaman oldugu gıbı yol sorunum gene var.Maddı durumumda o zaman ne olur bılmıyoruım.Ama gelmek ısterım.Artık kısmet dıyelım.Gelıp gelemeyecegımı zaman gosterıcek.
Saygılar Harun abı
Sazanları özledim...
Bul
orfoz17 yazdı:afiyet olsun yarasınGulumse
Sağol Ali reisSeerf
Bul
bereketli olsun abi bende bütün gece uğraştım paso gelincik Big Grin
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
rusan yazdı:Harun abi avcılarda bir internet kafede çalışıyorum. Çarşamba gunlerı ızınlıyım.Musaıt oldugun bır salı aksamı beraber balıga gıdersek cok sevınırım.Vaktın varsa sabahlarızda. Turna nerde cıkıyor bılmıyorum.Okuldan hocaları balıga goturdugumde bızım daha once turna tuttugumuz yere bakmıstım ama once kurumus , kuruduktan sonra sazlar ve yesıl otlar cıkmıs (asırı derecede fazla) sonra da bıraz su dolmus.Tekrar turna yapar mı orası bılmıyorum ama kaşık cekmek ıcın ortam hıc musaıd degıl.ama ıstersen sazan ya da yayına gıdelım Big Grin organızasyon ıcın hıc bır fıkrım yok.Her zaman oldugu gıbı yol sorunum gene var.Maddı durumumda o zaman ne olur bılmıyoruım.Ama gelmek ısterım.Artık kısmet dıyelım.Gelıp gelemeyecegımı zaman gosterıcek.
Saygılar Harun abı
Rusen yol sorunu hepimizin var araç org yapıcağız birbirimizi toparlıyacağız yani aracı sorun atme
Beraber balığa müsait olacağın zaman kumburgaz silivri arabalarına binersen ben seni yol üzerinde alırım gerisi bana ait
Yayın konusuna gelince istermiyim bir düşüneyim Smile İstemezmiyim yaw yeterki yayından haber ver senSmile
Bul
tomy77 yazdı:bereketli olsun abi bende bütün gece uğraştım paso gelincik Big Grin
Osman gelincikler iriyse onlarda süper oluyor denemediysen tavsiye ederim
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Osman gelincikler iriyse onlarda süper oluyor denemediysen tavsiye ederim

aman öle oluyomuşta tiskiniyorum Big Grin salya gibi..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Rusen yol sorunu hepimizin var araç org yapıcağız birbirimizi toparlıyacağız yani aracı sorun atme
Beraber balığa müsait olacağın zaman kumburgaz silivri arabalarına binersen ben seni yol üzerinde alırım gerisi bana ait
Yayın konusuna gelince istermiyim bir düşüneyim Smile İstemezmiyim yaw yeterki yayından haber ver senSmile

Harun abi yol konusunda bugune kadar hep yardımıma sen koştun.Allah senden razı olsun.Iyı kı senı tanımısım.Hakkını nasıl oderım bılmıyorum.O zaman bı yaklassın artık duruma gore bakarım.

Bu salı musaıd olursan aksam ıs cıkısı (7 - 7 bucuk arası cıkıyorum) dırek oraya gelebılırım . Vaktın varsa sabahlarızda . Ozledım walla balık tutmayı . Bı tek balık tutmayı degıl senı de ozledım Smile))))

Bu arada b.çekmece golunde yayın cıktıgını duydum (tam olarak yerını de ogrenırım) ya da sazlı bosna da cıktıgını bılıyorum fakat orda da sular cok cekılmıstı orda ne var ne yok tam bılmıyorum. ıstersen kontrole gıderız ben takım hazırlarım.Zaten en kotu ıhtımal sazan yakalarız bos donmeyız heralde .
Sazanları özledim...
Bul
Ruşencim ne hakkı yav aile içinde hak ödemek yok Erdemede söyle sakın yolu sorun etmeyin
Salı günü olurum herhalde yine öğlen gibi tlf laşalım
Bul
tomy77 yazdı:aman öle oluyomuşta tiskiniyorum Big Grin salya gibi..
Osman bende iğreniyordum ama tadı süper ama irilerini seç ve derisini soy
Bak sonra gelincik peşine koşarsınBobo
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Ruşencim ne hakkı yav aile içinde hak ödemek yok Erdemede söyle sakın yolu sorun etmeyin
Salı günü olurum herhalde yine öğlen gibi tlf laşalım

Peki Harun abi internet kafede calıstıgımdan zaten sureklı netteyım.En gec pazartesı aksamı haberleselım de salı gunu işe gelırken malzemelerı yanıma alırım . İşten direk oraya gelırım.
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  barbun.mırmır.çupra.lidaki. bucalıfikret 40 5,566 18-12-2013, 12:42
Son Yorum: bucalıfikret
  Mırmır mı yoksa takozmu :) ? yalnız balıkçı 12 2,633 03-09-2013, 20:49
Son Yorum: turna
  3 satlik soğukta aldigim 2 adet mirmir YaKaMoZ 26 3,303 31-01-2012, 21:24
Son Yorum: YaKaMoZ
  Pazar günkü mırmır avım muhammer41 38 5,838 16-11-2011, 21:09
Son Yorum: mariner8