Yorumları: 4,893
Konuları: 103
H.A.R.U.N yazdı:Ruşencim sağol nerelerdesiniz çalışıyormusun şu turnayı nezaman alacağız
geliyormusunuz erdek org ye
Harun abi avcılarda bir internet kafede çalışıyorum. Çarşamba gunlerı ızınlıyım.Musaıt oldugun bır salı aksamı beraber balıga gıdersek cok sevınırım.Vaktın varsa sabahlarızda. Turna nerde cıkıyor bılmıyorum.Okuldan hocaları balıga goturdugumde bızım daha once turna tuttugumuz yere bakmıstım ama once kurumus , kuruduktan sonra sazlar ve yesıl otlar cıkmıs (asırı derecede fazla) sonra da bıraz su dolmus.Tekrar turna yapar mı orası bılmıyorum ama kaşık cekmek ıcın ortam hıc musaıd degıl.ama ıstersen sazan ya da yayına gıdelım

organızasyon ıcın hıc bır fıkrım yok.Her zaman oldugu gıbı yol sorunum gene var.Maddı durumumda o zaman ne olur bılmıyoruım.Ama gelmek ısterım.Artık kısmet dıyelım.Gelıp gelemeyecegımı zaman gosterıcek.
Saygılar Harun abı
Sazanları özledim...
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
orfoz17 yazdı:afiyet olsun yarasın
Sağol Ali reis
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
bereketli olsun abi bende bütün gece uğraştım paso gelincik
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
rusan yazdı:Harun abi avcılarda bir internet kafede çalışıyorum. Çarşamba gunlerı ızınlıyım.Musaıt oldugun bır salı aksamı beraber balıga gıdersek cok sevınırım.Vaktın varsa sabahlarızda. Turna nerde cıkıyor bılmıyorum.Okuldan hocaları balıga goturdugumde bızım daha once turna tuttugumuz yere bakmıstım ama once kurumus , kuruduktan sonra sazlar ve yesıl otlar cıkmıs (asırı derecede fazla) sonra da bıraz su dolmus.Tekrar turna yapar mı orası bılmıyorum ama kaşık cekmek ıcın ortam hıc musaıd degıl.ama ıstersen sazan ya da yayına gıdelım
organızasyon ıcın hıc bır fıkrım yok.Her zaman oldugu gıbı yol sorunum gene var.Maddı durumumda o zaman ne olur bılmıyoruım.Ama gelmek ısterım.Artık kısmet dıyelım.Gelıp gelemeyecegımı zaman gosterıcek.
Saygılar Harun abı
Rusen yol sorunu hepimizin var araç org yapıcağız birbirimizi toparlıyacağız yani aracı sorun atme
Beraber balığa müsait olacağın zaman kumburgaz silivri arabalarına binersen ben seni yol üzerinde alırım gerisi bana ait
Yayın konusuna gelince istermiyim bir düşüneyim

İstemezmiyim yaw yeterki yayından haber ver sen
tomy77 yazdı:bereketli olsun abi bende bütün gece uğraştım paso gelincik 
Osman gelincikler iriyse onlarda süper oluyor denemediysen tavsiye ederim
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
H.A.R.U.N yazdı:Osman gelincikler iriyse onlarda süper oluyor denemediysen tavsiye ederim
aman öle oluyomuşta tiskiniyorum

salya gibi..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
H.A.R.U.N yazdı:Rusen yol sorunu hepimizin var araç org yapıcağız birbirimizi toparlıyacağız yani aracı sorun atme
Beraber balığa müsait olacağın zaman kumburgaz silivri arabalarına binersen ben seni yol üzerinde alırım gerisi bana ait
Yayın konusuna gelince istermiyim bir düşüneyim
İstemezmiyim yaw yeterki yayından haber ver sen
Harun abi yol konusunda bugune kadar hep yardımıma sen koştun.Allah senden razı olsun.Iyı kı senı tanımısım.Hakkını nasıl oderım bılmıyorum.O zaman bı yaklassın artık duruma gore bakarım.
Bu salı musaıd olursan aksam ıs cıkısı (7 - 7 bucuk arası cıkıyorum) dırek oraya gelebılırım . Vaktın varsa sabahlarızda . Ozledım walla balık tutmayı . Bı tek balık tutmayı degıl senı de ozledım

))))
Bu arada b.çekmece golunde yayın cıktıgını duydum (tam olarak yerını de ogrenırım) ya da sazlı bosna da cıktıgını bılıyorum fakat orda da sular cok cekılmıstı orda ne var ne yok tam bılmıyorum. ıstersen kontrole gıderız ben takım hazırlarım.Zaten en kotu ıhtımal sazan yakalarız bos donmeyız heralde .
Sazanları özledim...
Ruşencim ne hakkı yav aile içinde hak ödemek yok Erdemede söyle sakın yolu sorun etmeyin
Salı günü olurum herhalde yine öğlen gibi tlf laşalım
tomy77 yazdı:aman öle oluyomuşta tiskiniyorum
salya gibi..
Osman bende iğreniyordum ama tadı süper ama irilerini seç ve derisini soy
Bak sonra gelincik peşine koşarsın
H.A.R.U.N yazdı:Ruşencim ne hakkı yav aile içinde hak ödemek yok Erdemede söyle sakın yolu sorun etmeyin
Salı günü olurum herhalde yine öğlen gibi tlf laşalım
Peki Harun abi internet kafede calıstıgımdan zaten sureklı netteyım.En gec pazartesı aksamı haberleselım de salı gunu işe gelırken malzemelerı yanıma alırım . İşten direk oraya gelırım.
Sazanları özledim...