Yorumları: 1,452
Konuları: 18
erdenim sadece yola gitmiyorsun giderken yol üstündeki tüm dostlara ugruyorsun memet ali abinin dedigi gibi seni yılın adamına bende aday gösteriyorum deyilmi tüm arkadaşlar ayrıyetten hanımlarınıza saygılar sunuyorum paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Yorumları: 364
Konuları: 9
erden abi denetlemeden haberim vardı fakat fabrikadan izin alamadım kusura bakma ismail konuyu anlattı selamını aldım a.s böyle gezmeler harika birgün benim evede beklerim
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
adembaba yazdı:erden abi denetlemeden haberim vardı fakat fabrikadan izin alamadım kusura bakma ismail konuyu anlattı selamını aldım a.s böyle gezmeler harika birgün benim evede beklerim
adem senide beklerdim ama konvoy halinde düğün evine gircez diye mecburen diğer arabaları karşılamak zorundaydım .yinede aleyküm selam.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Köylüm hoşgeldin.Kuş gibisin maşallah,tutana aşkolsun.(Evliya Çelebi)
Yeğenin için de hayırlı olsun diyor ve mutluluklar diliyorum..
Damat tarafı olarak sanada menemen yaptırdılar mı yoksa köylüm
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
teşekkürler reis her zaman beklerim inan biz çok mutlu olduk sen böyle tatlı süprizleri seviyorsun ve bizleride mutlu ediyorsun tüm arkadaşlarımızı böyle sıcak muhabbetlerde
görmek dileğiyle hepinize selamlar,muratım sanada bir ömür boyu mutluluklar dilerim
tekrar hayırlı olsun,selamlarınız iletildi filiz hanım teşekkürler evet gerçekten bir örnek site olduk katılımların artması dileğiyle sizlerede selamlar.inşallah erdek organizasyonunada eşlerle katılım artacak ve dostluklar baki kalacaktır sevgiyle kalın.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
erden abi gelmişken salihliye de gelseydin ya.. üzümler tatlandı ne güzel..dalından yerdin.. neyse güzel vakit geçirmişsin..bi daha yolun düşerse haberim olsun illaki..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
erden abi bu sene leyleği havada görmüşsün demek ki bu kadar gezdiğine göre sana helal olsun saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
tatar tebrik ederim .sende bir gerileme gtörüyordum hemen söylettirmeden atağa geçtin tebrikler.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.