Yorumları: 8,454
Konuları: 99
fotokopici yazdı:gözlemiyide siz mi açtınız balıklar ve gittiğiniz yer harika başka balık yok galiba orada birde şu balığı tadıyla yemek için nasıl pişirilmeli onu konu yapın herkes fikrini yazsın bizde öğrenelim.rastgelsin.
Erol abi şimdi elimde balık temizleme videosu var onu yüklemeye çalışıyorum birde senin için pişirme ile ilgili bir video hazırlarız allah nasip ederse..
Bu arada bunlar sazan gittiğimiz yerde bunlardan çıkıyor birde yayın var ama tutamadık gelmedi daha doğrusu..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Ahmet abi resimler ve ortam çok guzel. Guzel balık almıssınız. Tebrikler afiyet olsun
Sazanları özledim...
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
ahmet abi ne güzel bir kamp yapmışsınız yav.hüseyin abimde konuşturmuş ahçılığını,gözlemeler,çaylar ohhh...balıklarında maşallahı var.bütün ekip çalışmış maşallah.ellerinize sağlık.afiyet olsun.paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Herşey çok güzel birgün mutlaka geleceğim şu 3 günlük avlarınızdan birine
Yorumları: 22,029
Konuları: 258

Tebrikler hemşolarım dört günlük uzun Es-Es org. buluşmuşsunuz ne mutlu sizlere.Arabım

lık konusunda yine harikalar yaratmış,sanırım

olmayan tek org.Herşey mükemmel görünüyor,paylaşım için emeğinize sağlık.Bereketli afiyet olsun,rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
Uzun_ahmet yazdı:Mehmet abi iyi bir konuya deyindin biliyosun kene muabbeti hala gündemde olduğu için ben biraz daha duyarsız davranıyorum sanki atın ölümü arpadan olsun hesabı hüseyin bu konuda biraz daha titiz davranıyor hepsi bu..
hüseyinin halinden belli oluyor hüseyin çok pipiriklisin beehhhhhh o kadar olma rahat ol nekadar sakınırsan arıza seni bulur.

uzun gölün suyu çok temiz görünüyor balıklarda pek saz kokusu olduğunu zannetmiyorum
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 209
Konuları: 14

mükemmel bir gün geçirmişniz her halinizden belli oluyor afiyet olsun
memoli İZMİR/1979
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
H.A.R.U.N yazdı:Herşey çok güzel birgün mutlaka geleceğim şu 3 günlük avlarınızdan birine
gel tabi harunum bekliyoruz
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]