Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Boyle tatil haberlerini okudukca sevınıyorum. Tatıl yapan dostlarla biz de yapmış kadar oluruz. İyi eğlen Aytekin, benim içinde bir kaç kez dal olurmu.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
Ne mutlu iyilerden olanlara
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
İyi tatiller Aytekin ve de rastgele..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
aytekin benim fırsatım yok yapamıyorum ama bazı tanıdıklar akşam çapa atıp 3-4 kamış atıp sabahlıyorlar ve gecede 3-4 tane levrek alıyorlar.
sende bottan sal canlıyı gitsin yalnız bottan salacağın için agızdan takma kancayı sırt yüzgeçinden tak yüzerek gidebilsin balık.
birde kayalık bölgede avlanma balık özellikle ispari kayanın altına giriyor.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
GURHAN yazdı:Boyle tatil haberlerini okudukca sevınıyorum. Tatıl yapan dostlarla biz de yapmış kadar oluruz. İyi eğlen Aytekin, benim içinde bir kaç kez dal olurmu.
tabiki gürhan abi,iyi dileklerin için de çok teşekkürler abi..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
LeVrEkCi yazdı:aytekin benim fırsatım yok yapamıyorum ama bazı tanıdıklar akşam çapa atıp 3-4 kamış atıp sabahlıyorlar ve gecede 3-4 tane levrek alıyorlar.
sende bottan sal canlıyı gitsin yalnız bottan salacağın için agızdan takma kancayı sırt yüzgeçinden tak yüzerek gidebilsin balık.
birde kayalık bölgede avlanma balık özellikle ispari kayanın altına giriyor.
evet nihat abi beklediğim cevap buydu,zaten gidince hemen palet gözlük zıpkın mera aramaya gidecem,akşam için keşif yapıcam,kayalık olmayan bölgelerde ispariyi salıcam ya kısmet artık,
bilgiler için çok teşekkürler abi..
Lakerda yazdı:İyi tatiller Aytekin ve de rastgele..
mehmet abi çok teşekkürler,senin tatilde iyi geçmiştir inşallah,bilemiyorum belkide tatil devam ediyordur,sanada iyi eğlenceler ve rastgele..
Yorumları: 879
Konuları: 28
iyi tatiller arkadaşım, ruhunu dinlendirmeden dönme tatilden
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
BalıkcıSerdar yazdı:iyi tatiller arkadaşım, ruhunu dinlendirmeden dönme tatilden
çok sağol serdar abi.inşallah dinlenip,birazda balık tutup stres atsam süper olacak..
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
tatilde balık tutunca inşallah hanım vıdı vıdı etmez tatilde zehir olmaz bol şans.
fotokopici yazdı:tatilde balık tutunca inşallah hanım vıdı vıdı etmez tatilde zehir olmaz bol şans.
erol abi eşimin akrabaları orda onun için pek beni aramaz heralde ben öyle sanıyorum

fırsat buldukçada arazi olup balığa kaçacam

ben plan yapıyorum ama inşallah planlar suya düşmez..evdeki hesap uyar inşallah..