Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tanışalım Beya...
Hocam hoş geldin. Çanakkale'den iki arkadaş daha var. Çok şanslısınız doğrusu :0507:

Bul

çok iyi beya bigalı umarım birgün beraberde balık tutarız ben ç.kale karabigadan ama ç.kale merkezde ikamet ediyorum bu arada zıpkıncılık var herhal balıklar müthiş :0507:görüşmek üzere herkese rastgele...
Bul
Hoşgeldiniz arkadaşlar...
canakkaleli yazdı:   çok iyi beya bigalı umarım birgün beraberde balık tutarız ben ç.kale karabigadan ama ç.kale merkezde ikamet ediyorum bu arada zıpkıncılık var herhal balıklar müthiş :0507:görüşmek üzere herkese rastgele...
Bende istanbul da ikamet ediyorum yazdaaaaaaaaan yaza geliyorum evet amatörce zıpkınla uğraşıyoruz ne yaparsın üstte beklemek zor geliyor
Bul

bizim sonumuzda o olacak atanınca öğretmenliğe inş yazdan yaza bi de şubat tatillerinde burda olabilirim anca ama varya bu da yeterde artar valla işin güzelliği ne biliyomusun şubat tatilinde ucu ucuna lüfer sezonuna yetişirim yazın karagöz sezonun tam göbeğinde burda olabilicem inş:0507:ister zıpkınla ister oltala olsun yeterki bizim olsun:0507:bigalı birgün beraber balık tutma dilekleriyle hoşçakal...:0507:
Bul
Aman beya en büyük tırakyalı benim burada (KIRKLARELİ) ama Çanakkalede doğup büyüdüm inşallah tanışırız sizlerle be

Trakyada kediler balığı görünce ve istediği olmayınca nasıl miyavlar ???

CEVAP: Miyavbe
Bul
slm
ben bigalıyım ama çanakkalede ikamet ediyorum burada bu kadar çok ç.kaleli ve bigalı bulmak çok güzel
umarım birgün birlikte balığa çıkarız
herkese rast gele
Bul
Güzel yurdumun güzel insanlarına rast gele
Bul
      Merhaba Trakyalı ve Çanakkaleliler.Ben şimdi istanbul Yeşilköyde oturuyorum ama Edirneliyim.Bir zamanlarda da sekiz sene gibi Çanakka le Eceabatta oturdum.Orman md.lü ğünde çalıştım. halen bazı yazlar ça nakkaleye gelirim. Bakarsınız bir gün kordonda görüşürüz. 76
Bul
ayastafanos balıkçısı dün yeşilköydeydim bi ara bi kayadan bahsetmiştin orada otururken aklıma geldin görsemde abime el sallasam denim ama yeşilköy büyük yer hangi kaya neresi bilemedim fazlada duramadım hasta ziyaretiydi akşamada iftara misafirim vardı kaçtım hemen bidahaki sefere inşallah
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  SİTEMİZDE ZİYARETÇİ MİSAFİRLERİMİZ BUYURUN TANIŞALIM LeVrEkCi 62 9,007 20-02-2009, 12:51
Son Yorum: araphüso26
  Tanışalım cobra 14 2,922 10-05-2008, 19:48
Son Yorum: orhanekmekci
  Tanışalım hey26 39 5,335 01-05-2008, 00:42
Son Yorum: araphüso26
  Herkese Selamlar!... Tanışalım. erols 24 4,623 13-02-2008, 19:52
Son Yorum: ekmekçi
  ANKARA'lılar tanışalım.. KUBİLAY 10 3,018 29-12-2006, 14:50
Son Yorum: Arşimet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi