Yorumları: 6,533
Konuları: 144
balikoltasi yazdı:En sonunda bulmuşsunuz balığı. Boğazda hala balık başlamamış anlaşılan. ben akşamüzeri o mısır koçanlı avı çok özledim. en son 4 sene önce yapmıştım. gerçekten çok zevkli oluyor. istavritlerin her biri başka yöne çekiştiriyor.her akşamüstü yapıyorsa denemek gerek aslında. Lüferlerinde maşallahı var . Gayet iriler. Resimler çok güzel..
Su üstü oynak yeni başlamış 3-4 günlük Resimler biraz stratejik oldu istemeden lüferlerin olduğu rasimde arka plana bakarsak tekne olmadığını görürsün ki geçen sene geceden sabahlıyordu 5-6- tekne
Sarayburnu resmide aynen o resimdede teknelerin ne kadar orta kesimde balık aldıkları görünüyor yani balık henüz kıyılamamış ama illaki kaçak balık olacaktır Bu günlerde herşey bomba her an herşey olabilir
Haa kireç burnundada gece gırgırlar yoktu ortalığı kasıp kavuran gırgırlar yoktu
orfoz17 yazdı:Harun iyi mücadele vermişsin bıkmadan usanmadan bravo.Ama balığıda almışsın tebrikler.Afiyet olsun
Reis 15 gün karaköyde gece gündüz sabahladığımı biliyorum 12. günü yılbaşıydı 11. günü gece 12 gibi bir kar başladıki sorma lapa lapa ama balık vardı
Balığı almazdımda ev ne olursa olsun balık istedi hehe
rusan yazdı:Harun abi azmine hayranım. Palamut da alsan süper olcakmış. Artık inşallah bir daha ki sefere. Bu arada boşver harun abi palamutu, ya turna ya yayın. Az kaldı güzel haberler alalım haber vericem. Erdemin dayıları dev yayınlar yakalıyolarmış, tam olarak onlarla konuşsun , öğrensin . müsaid olduğun zaman yayına gidelim 
Ruşen senin yem bende kalmış haberin olsun
Dev yayın diyorsun de hadi öğren su devler neredeymiş gidelim
yalova tatar yazdı:harunum istanbulu fet etmişsin yine ba bakam az kaldı bu yakayı da b,i turla ,tamam olsun
derviş misali balık peşinde koşmoktan adamcağıza uyku bile yok
bu gençliği bidaha bulamazsın harunum zorlama kendini .
Erden orayada gelecemde bakalım nezaman
Zorlama konusunda zorladıkça paslarım dökülüyor hem yaşlı birine kan vereyimki sarayburnu boğaz palamut rapala diye ayağa kalksın
Yorumları: 16,360
Konuları: 492

haklısın bu enerjini de başkalarına bulaştırırsın
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
araphüso26 yazdı:tebrikler harunum çok güzel olmuş istavritler irimi?
Hüseyin çok iri sayılmazlar kıraçada değil orta yollu tam yemelik haa boğazın istavritide hiç bir yere benzemez lezzet bakımından
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Harun abim azmine hayranım helal olsun 2-3 güne kalmaz sen bize palamut lüfer tutarsın resmedersin maşallah istanbul un ayak basmadık yer bırakmamışsın sende bu hırs bu istek olduktan sonra balıkçılık çok olur saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 913
Konuları: 30
azmine ve hırsına hayran kaldım Harun, tebrikler.
bu kadar çabaya palamut yakışırdı ya neyse bir dahaki sefere bolca yakalarsın inş.
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
H.A.R.U.N yazdı:Su üstü oynak yeni başlamış 3-4 günlük Resimler biraz stratejik oldu istemeden lüferlerin olduğu rasimde arka plana bakarsak tekne olmadığını görürsün ki geçen sene geceden sabahlıyordu 5-6- tekne
Sarayburnu resmide aynen o resimdede teknelerin ne kadar orta kesimde balık aldıkları görünüyor yani balık henüz kıyılamamış ama illaki kaçak balık olacaktır Bu günlerde herşey bomba her an herşey olabilir
Haa kireç burnundada gece gırgırlar yoktu ortalığı kasıp kavuran gırgırlar yoktu
demekki büyükdere koyuna henüz çinekop-istavrit girmemiş.Eylül sonuna doğru çevirmeye başlarlar oraları. bende önümüzdeki pazartesi deniyecem çinekopu. bakalım ne olacak. geçen seneki resimlere baktım da ağustos sonu ve eylül başı 2-3 çinekop almışım.